söndag, januari 30, 2011

Sköna söndag

Söndag idag och den har varit helt okej. Jag känner mig lite hängig, har frusit hela dagen och varit yr, illamående och snorig. Kanske kan vara så att jag håller på att bli förkyld. Jag hade heller varit ute i det härliga vädret vi har haft idag men så blev det inte. Clara kom i alla fall ut med sin pappa en stund på eftermiddagen. Peter har jobbat på lite med pannrummet under veckan och nu är den gräsliga blåa färgen borta. Det som är kvar att göra är golvet som han ska fixa nästa helg. Ett helt annat rum kan man säga. Ni kan ju gissa vad som är före och efter. När golvet är klart blir det lite nya förvarings hyllor och källsorteringsbehållare. Så skönt med lite extra förvarings utrymme.

7 kommentarer:

Lizette sa...

men det var väl inget fel på den blåa färgen, hihi..skämt och sido..alltid skönt att ljusa upp det hela, speceillt källarna..De brukar annars vara mörka, kalla och gråa =(
Kramar

Elena sa...

Kommer bli snyggt det här.. Kanske ska ha era middagsbjudningar där istället...;) Pussis

mormor Annika sa...

Vilken skillnad !!!

Mia systeryster sa...

Det blev ju jättefint, ljust och snyggt!
Såg bilden på dig i förra inlägget, jättesnygg var du. Har du haft ansiktsförlamning?Låter läskigt. hoppas du är bättre nu!

Anna sa...

Vilken forandring det blev :) Rummet blev sa mycket storre! Bra jobbat!

Farmor sa...

Det blev ju verkligen bra!!

Martina sa...

Blev riktigt stor skillnad. Härligt att få det ljusare. Vi håller också på nere i källaren och fixar och har oss. Roligt med renovering!

Ha en fin måndag!