fredag, januari 21, 2011

En underbar dag!

Vi har haft det så otroligt bra idag, det blev som tänkt en hemma dag, med en liten promenad till affären som ligger här på orådet. Förmiddagen höll vi oss inne, mös, ritade, lekte och lagade lunch. När Clara sov passade jag på att vila mig på soffan. Pigga och utvilade gick vi ut i det fina vädret, termometern visade 11,8, då kan man ju inte sitta inne, även om man har svårt att röra sig. Det var riktigt skönt ute och snön har smält en heldel på vår ena sida av huset. Efter en stund i trädgården tog vi en kort promenad på asfalt till affären. Vi bor i en liten stad och det är fredag, fast vi bara skulle ha typ fem saker tog det nog en och en halv timme, vi träffade många godingar som vi pratade med, så det blev mingelshopping i mataffären.
Nu håller vi på att förbereda kvällens middag som blir flygande jakob och till det en god sallad. Hoppas ni får en mysig start på helgen. Kram!

8 kommentarer:

Farmor sa...

Underbara lilla Clara, söt som socker!!
Ses imorgon!

HUSnrNIO sa...

Härligt med en mysig vardag när alla mår gott=) Ha en trevlig fredagkväll!

Anonym sa...

åhh visst är det härligt när snön smälter bort på vissa ställen! Man kan promenera & vara ute o leka! helt underbart. SNART är våren här, att vad vi längtar! Hoppas ni får en underbar helg! Får boka in en träff snart igen! Kram /Emelie & Stina

Anonym sa...

Förlåt att jag inte kommenterat på ett tag....
Ser ut som ni haft det kanon, tänk snart är våren här. Slippa alla vinterkläder och man kan gå till lekparken och fika.... Ja nu börjar jag bli lite trött på vintern.

Nästa vecka börjar jag jobba deltid, ska bli skönt.

Tyvärr så har Wille åkte på en dunderförkylning så det finns väl risk för VAB första dagen... Vi får se om han piggnar till under helgen.

Ha det bäst!!
Kram Anna o Wille

mormor Annika sa...

Gott med flygande Jakob ....Härligt med solsken .....Skönt med en hjälpande hand som Claras :)

Elin sa...

Ni ser ut att ha haft en perfekt mysdag, det kan man behöva i slutet på veckan :) Tack för din gulliga kommentar om mina teckningar, vad glad jag blev! Trevlig lördag, kram Elin

Li sa...

VA?! Elva plus grader, så orättvist -vi hade minus grader igår.
gott med flygande jakob, det var längesen vi åt det här hemma =O)
HOppas kvällen blev lika mysig för er som dagen verkar varit =O)

Elena sa...

Fin hon blev i kläderna..:)Passade ju perfekt!! Puss