lördag, januari 01, 2011

Godmorgon 2011

Då har vi börjat årets första dag, en väldigt blåsig och töig dag. Jag tror att hela vår familj är lite trött idag, det är inte så vanligt att någon av oss är uppe så sent som det blev igår. Vi hade en väldigt trevlig nyårsafton, vi åt god mat och lika god efterrätt. Vi lekte och busade. Vi slappade i soffan och vi tittade på raketerna. Bland annat tittade vi på grevinnan och betjänten, vi har nog inte sett det på 20 år och blev förvånade att det gick så tidigt, när man var liten kändes det som att det visades mitt i natten. Frågan var om man skulle tycka att det var lika roligt som då... Jo det var det, både jag och Peter låg dubbelvikta i soffan och gap skrattade, Clara tittade väldigt frågande på sin mor och far. Claras kväll slutade kl 21 då hon somnade jämte mig i soffan, så otroligt mysigt. Min och Peter kväll slutade runt 01 efter att ha suttit på första parkett och tittat på områdets raketer, förvånade över att folk lägger så mycket pengar på något som bara brinner upp. Det var lite från vår kväll. Vad hittade ni på igår?

5 kommentarer:

Farmor sa...

Godmorgon Finaste familjen
Härliga bilder!
Kram

Therese sa...

gott nytt år!

Maria o Sol sa...

Nyårsafton firade vi med goda vänner, Sol har varit förkyld och i går steg febern till över 40, så vi låg på soffan hela dagen...inte roligt när de små är sjuka men mysigt att bara mysa en hel dag.
God fortsättning!

mormor Annika sa...

Myspys :)

Elena, Patrik, Moa och Isa sa...

Ni fick en mysig nyårsafton trots allt:) Vi saknade er här väldigt mycket.. Kändes konstigt att inte ha er här eftersom det är våran tradition att alltid fira nyår tillsammans..Men det kommer ju tusen åter.:):) PussPuss