tisdag, november 30, 2010

Playdate och vaccination

Idag har vi hållt oss sysselsatta. På morgonen idag började vi med att hälsa på jobbet, ska börja test-jobba lite nästa vecka . Kommer bli intressant att se om kroppen håller ;) jag hoppas det i alla fall. Efter det åkte vi till bvc för 18 månaders kontroll. När vi kommer dit tittar Claras sköterska på oss fundersamt och frågar vad vi gör där, vi ska ju inte vara där för ens kl 14, klockan var 10:30. Så vi åkte på vår sedan länge planerade play-date med Elena, Isa och Cornelia och Colin. Det var så mysigt att få träffas och bara sitta och prata, medan barnen busade och lekte. Isa kanske inte busade och lekte så mycket utan hon mest mös. Sen var det dags att åka till bvc, Clara var riktigt trött och inte så intresserad av att bli vägd och mätt, hon är nu 81cm och väger 10715g. Läkarkontrollen gick också bra och allt såg ut som det skulle. Sen var det ju den hämska sprutan med vaccin för röda hund, mässling och påssjuka. Oj oj oj vad ont den gjorde, vanligtvis brukar hon inte säga så mycket med det här var inget roligt alls. Helt tagen av den hemska sprutan blev det till att sova lite när vi kom hem. Ja vi har allt hunnit med en del idag. Bästa stunden på dagen var dock att få ligga på soffan och mysa med godingen innan hon skulle lägga sig. I vanliga fall brukar hon sitta i mitt knä och äta välling, men nu går det inte längre, magen gillar inte det ;)
Två goa busungar som leker under bordet, visst ser det mysigt ut
Goaste Isa börjar bli en stor tjej nu, idag vände hon sig nästan från rygg till mage

6 kommentarer:

Rantamor sa...

Oj så många fina tänder Clara har att borsta...jasså hon har en kompis som heter Colin alldeles som våran LillaC.
Men usch va dumt att dom måste komma med en spruta precis också när man är trött och inte orkar med sådant.
Men nu sover hon nog sött....

Anna sa...

sotisarna!!! Ja isa borja bli stor, hon kommer springa runt for fullt nar jag kommer i Juli :)

kram kram

Li sa...

stackars liten, det är inte lätt det där med vaccination i vuxen ålder heller tycker jag-men när man är liten så förstår man inte riktigt syftet. Tur att det går över =O)
Vilka charmiga bilder på barnen =O)

Anonym sa...

Härliga bilder som vanligt...du är så duktig på att ta kort. Önskar att jag kunde ta hälften så bra. Vi tog vaccinsprutan på 15 månaders kontrollen så vi slapp den när vi va på BVC i måndags.

Ska bli kul och träffas i eftermiddag...hoppas bara inte Clara får feber eller blir dålig av sprutan. Fast det kommer nog i så fall om nån vecka. Det gjorde det på Wille i alla fall.

Kram Anna o Wille

Elena sa...

Sötisarna!! Ja det var en trevlig förmiddag.. PussPuss

Anonym sa...

Trevligt trevligt var det att träffas!!! O kul att ni kommer till Gnosjö på måndag!
kram kram/Cornelia