måndag, mars 15, 2010

Måndag nu igen...

Tänk vad veckorna springer iväg, redan måndag igen. Kan inte såga annat än att helgen är alltid för kort, är nog inte bara jag som tycker det...
Hur är det nu då med mina sjuklingar? Ester är mycket piggare, hon äter fortfarande smärtstillande, igår och idag har hon haft frossa men ingen feber. Ringde till veterinären och rådfrågade om det var normalt, och det var det. Nu får hon ha täcke på sig för att hålla värmen.
Lilla Clara är trotts febern riktigt pigg. Hennes feber är något lägre idag, men ändå där. Inte sett någon tand som är på väg upp, vem vet det kanske är tredagarsfeber.
Idag har vi inte gjort så mycket, förmiddagen hade vi mamma dotter mys. Clara är måttligt mammig nu, så hon satt i mitt knä och bara mös en lång stund, gissa om jag mös med ;)
Efter att sökt en del på nätet om feber och tänder, kom jag fram till att feber inte hör ihop med tandsprickning, inte heller lösmage och att det var okej att ta en promenad med sitt febriga barn. Vädret lockade så vi åkte till mamma/mormor för att ta en promenad och lite god mat därefter. Passade också på att gosa lite med valparna, de växer sjukt fort och blir bara sötare och sötare.
En av de goa valparna

Tänk att den äntligen är på väg, den efterlängtade våren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vår ja, som man längtar nu!!! Jag hoppas på snöfri födelsedag :-)

Kram till er alla!
/Malena

farmor sa...

Jättefina bilder!
Ja men visst är det vår, ljuset är ju helt otroligt härligt
Tänk när värmen kommer också, å andra sidan är detta vädret säkert mycket bra för naturen, vi kanske även slipper översvämningar. Vi som bor så lågt och så nära ån är lite oroliga för det.
Hoppas alla är friska snart!
Kram

Anonym sa...

Tur man har sina föräldrar att åka till ibland. Mysiga bilder du tagit, så skönt att det börjar bli just och fint på kvällarna...Sen att solen värmer så gott när den väl är framme gör ju inte saken sämre. Idag ska vi ut på lite picnick i skogen med några byamammor...ska bli kul. Hoppas bara det hinner bli lite varmare ute..Kram Anna o Wille

Anonym sa...

Mysdag! Ja, veckorna går alldeles för fort! Man hinner inte med. Skönt att dina sjuklingar börjar må bättre! Kram /emelie & Stina