onsdag, mars 17, 2010

Hej hopp!

Idag har vi haft en hemma dag, man behöver ju sådana ibland. Jag har storstädat huset och putsat fönster. Tänk va smutsiga dom blir under vintern, nästan så man tror att fönstret är öppet när man tittar snabbt. Idag har Clara sovit som hon ska till och med lite väl bra, vid lunch sov hon mellan 12-14:30 helt otroligt även för henne, men hon behövde säkert det.
Hon har även ätit bra, ny favorit är potatisgratäng och skysås. Hon satt och gapade innan skedens hade lämnat tallriken. Det gör mig så glad att hon vill äta hemma lagad mat. Innan magsjukan totalvägrade hon hemma mat, skulle bara äta burkmat. I och med maginfluensan blev det ett naturligt avbrott med maten och där efter har det bara blivit hemma lagad mat och det funkar super, knappt att jag vågar köpa någon burk.

5 kommentarer:

mormor Annika sa...

Sicken sötnos :)

Anna sa...

Vilken sotis hon ar!!!

Anonym sa...

Duktig du är Elisabeth! Vi med våra hööööga fönster ringer nog putsman! För det är ett måste nu till våren! Det där med mat går ju upp o ner hela tiden! Tur att hon gillar hemmalagad mat, allt blir mycket smidigare då! Ha en bra dag vännen. Kram /Emelie & Stina

Anonym sa...

Vilken härlig bild och vad mycket hår hon har!!!

Kram från Mallan

Lizette sa...

klart hon vill ha sin mammas goda mat =)
Skönt att hon är på bättringsväg.. Ja fika är ni så välkomna på, jag har ju all tid i världen sen.. Vi får höras om det..
KRAMAR