torsdag, mars 11, 2010

En trevlig torsdag

På förmiddagen var mamma Anna och baby Wille här. Vi har försökt få ihop en träff rätt länge och nu blev det äntligen av, Wille och Clara går i samma babysim grupp, de hade lika roligt på land som i vattnet. Det skiljer bara några dagar på dem, och man ser att stadiet "det du har är mycket roligare" finns hos båda och samma sak ska båda ha. Barnen lekte, vi pratade en massa och fika han vi med också. Nästa gång får vi nog ha med alla våra fyrfota också.

Den här goa killen hoppas vi att vi snart ser igen

Efter Anna och Wille hade åkt hem bar det av för att hämta Ester. Ester är ju en hund som trivs bäst hemma, hon blir pipig och stressad när hon är på okända platser. När veterinären ringde igår sa han, Ester har vaknat nu och hon har börjat skälla. Mitt svar blev, jamen då är det som det ska. Ester har varit hemifrån en gång tidigare och det var när hon skulle bli "gravid". Hon skällde och ylade från det att jag lämnade henne tills jag dagen efter kom och hämtade henne, jag fick hem en hes hund. I journal papperna jag fick stod det att Ester kan vara hes i några dagar, det var ju faktiskt väntat ;) Idag hämtade jag en mint grön super lycklig korv. Hon har nämligen på sig en väst så att hon inte ska slicka på sitt sår, så skönt att slippa tratten.
Nu ligger hon och sover gott här hemma, hon får smärtstillande och antibiotika. jag är så glad att hon är hemma igen. Dessvärre så ska hon snart iväg igen, veterinären hittade ett ljumskbrock på henne som är så stort som ett ägg ungefär, jag har också känt det tidigare men det har gått tillbaka av sig självt. Hon har även en knuta på sitt ena juver och detta ska också opereras bort. Så om tre veckor när hon läkt ska hon tillbaka för nästa omgång. Nu blir det macka med leverpastej till gumman, det är hon värd.
Tack till den mycket trevliga veterinären som tog hand om Ester

6 kommentarer:

Anna sa...

Fina Ester!!! Duktig och modig ar hon! Allt kommer ga bra!
Puss

Anonym sa...

Tack för en super mysig fika och lekstund idag....måste vi absolut göra om snart igen. Så skönt att ha Ester hemma igen och att allt gått bra. Nu håller vi tummarna att även kommande ingrepp går som smort...Vi hörs Kram Anna & Wille

Carin sa...

Åhh men en macka?? Kanske 1 1/2.... eller lite kokt lever, men det luktar ju apa!!

Skönt att hon får vara hemma och vila lite emellan operationerna.

Ta hand om henne, och er!

kram

mormor Annika sa...

Så roligt med kompisar !!!
Tyckte Ester var under omständigheterna väldans piggelin :)

Anonym sa...

SÅ underbart att det gått bra! Krya på kram till goa Ester! HA en underbar helg!! Kram /Emelie & Stina

Anonym sa...

Skönt att det gick bra med er hund. Känner igen det där med skällandet. Vi fick hämta vår cocker tidigare än vad vi skulle för han skällde så hos veterinären = ).

Johanna Borg