onsdag, mars 24, 2010

BVC bland annat

Vi var ju som sagt hos syster/moster på förmiddagen och åt lite sen frukost/fika, mycket trevligt. Clara fick träffa katterna, det är ju inte riktigt samma sak som hundarna. Framför allt är hon väldigt sugen på att dra dem i svansen. Min syster bor i samma lägenhetshus som min mormor så på vägen ner till bilen blev det en sväng in där med, där blev det mycket bus och lek.
Sen var det dags för BVC, Clara vägen nu 8600g och är 72cm, allt var som det skulle med andra ord. Hon ligger lite under "normal" kurvan men hon följer sin kurva. Hon hade gjort en liten dipp i viktkurvan men det var normalt för barn som är väldigt aktiva och det är hon ju. BVC sköterskan fick verkligen se hur hon håller igång, hon skulle titta på precis allt i det lilla rummet. Vi har också hunnit med en sväng hem till mamma och pappa, de hade fått fler lamm som vi var tvungna att titta på och då fick ju Clara en ny dos av kossor och andra djur och denna gången var det absolut inga problem.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det mysigt att hälsa på "gammelmormor". Har också varit hos min mormor idag och hon lever verkligen upp när Selma kommer!
Johanna

Maria o Sol sa...

Verkar som ni har haft en riktig goé dag.
Mostrar är kanon, även kanon att vara moster, jag har varit barnvakt jätte mycket till mina 3 syskonbarn ( inte lika mycket nu när man har en liten själv ) så roligt att ha bra kontakt med dem.
Ha det bra.

Har ni anmält er till babysim steg 3?

Jessica A sa...

Verkar som ni har alldeles fullt upp, visst är det kul? Sitta hemma kan man göra när man blir gammal...

Kan man beställa fårskinn hos dina föräldrar förresten? Anna nämnde nåt om det...

mormor Annika sa...

En sån bra dag ni haft :)

therese sa...

alltid lika roligt när ni kommer och hälsar på =)