tisdag, april 24, 2012

Tisdag

Idag var vi igång tidigt, redan vid kvart över nio var vi på en öde lekplats. Var faktiskt rätt skönt att få ha den stora lekplatsen för oss själva. Charlie var väldigt lugn där idag, parkförvaltningen var och städade och lövblåsarkillarna var väldigt spännande att titta på. Clara hon passade på att testa alla saker på så kort tid som möjligt.



Efter en stund var det en kille som luktade mindre gott och vi åkte ner till Peters jobb för att få bort den mindre trevliga odören ;) Fick med oss lite nya handdukar hem, så nu när jag varit i rensa ut tagen så åker även alla gamla handdukar ut. Inser att det är allt för sällan vi byter ut sådana. Vet inte hur ni har det men jag insåg rätt snabbt att vissa handdukar har varit med i många många år. Men nu är de borta.
Ingen super bild men gissa vilken färg Clara har valt :)




Solen sken så vi åkte ut på landet till mormor. En lång härlig promenad i solen blev det. En promenad som gick förbi en back full med blåsippor. Hos mamma/mormor blev det både lunch och middag. Medan jag och Charlie vilade middag gick Clara med mormor för att mata alla djuren. Lyckades även knopa ihop ett par dukar till barnens små bord under tiden hade mormor fullt upp med att läsa sagor för barnen. Nu är det inte länger bara Clara som uppskattar sagostund, Charlie har verkligen fått upp ögon och öron för sagor.



Ikväll blev det en härlig jogging runda, solen var fortfarande framme och det var precis lagom varmt. Tänka sig att man kan säga att det att det är varmt ute. Nu hoppas vi att det håller i sig och att vi får ett härligt väder resten av veckan. Hoppas ni har haft en härlig dag ni med. 

3 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Mycket har ni hunnit med idag , nu sover Clara o Charlie säkert gott :)

lizette sa...

det är bäst att hinna med så mycket som möjligt när solen väl är framme, hehe..
Är det inte några grannhundar som oxå är med på promenaden, tycks känna igen dom ;)

Kramar

Li sa...

Varför är man dålig på att rensa ut handdukar och badlakan? När man inte är lika dålig på att skaffa sig nytt?;)
Dukarna var jättesöta Bettan!
Och du jogging i solen lät fint och det var riktigt duktigt gjort!