onsdag, april 18, 2012

Opposites attract

Sitter för engångs skull på övervåningen och tittar på trädgårdsonsdag. Jag och maken delar nämligen inte alla varandras intressen. Han skulle absolut kunna titta på ett trädgårdsprogram med mig. Men idag är det någon viktig match på tv och fotboll och jag går liksom inte ihop. Så jag smög en våning upp för att slippa. Man kan ju undra varför jag valt att gifta mig med en av världens mest fotbolls intresserade män. Opposites attract, är det inte så :) Vem vet det kanske till och med var han som valde mig :) Hur som så är det rätt mysigt att sitta här i en liten soffa med filt på benen, tända ljus framför en liten tv. Får hoppas att inte Peter läser detta inlägget, då kanske jag får lämna ifrån mig makten på tvn där nere :)

Tidigare idag var vi iväg en sväng för lite fika och lek hos bästa Elena med familj. Känns så tomt om dagarna nu när hon har börjat jobba så då får vi passa på att träffas på hennes lediga dagar. Goa Stella och mamma Lina var också med och det går inte säga annat än när våra busfrön träffas då är det livat :) Så go och söta allihop så man bara vill äta upp dom :)
Här är dom busfröna, men så konstigt det fattas ju en.
Just det ja, här är hon :)

4 kommentarer:

Mormor Annika sa...

De ser ut att ha så roligt , gullungar :)

Frida sa...

Känner igen det där med fotbollstok, med undantaget om det bara vore fotboll.. Här är det skidor, hockey, ja all sport i stort sett..(fast fotbollen är viktigast) Kan bli tokig vissa perioder då det styr vårt liv.. Jag brukar säga att han är en sportmissbrukare..

Mia systeryster sa...

Haha, känner igen det där med tv.n, men håller med dig, det kan vara rätt skönt att sitta on kura för sig själv ibland;)

Li sa...

jag instämmer, opposites attract... och idag är det fotboll här hemma, urtråkigt! men då kan jag sitta och surfa istället ;)