lördag, april 07, 2012

Can I get a .... yeah!!!

Har precis uppfyllt ett av mina mål gällande träning och jag är så glad och stolt över mig själv. Så vill man inte läsa mitt självgoda ego inlägg så slutar man nu ;)
Jag hade satt upp som mål att springa en runda på 7 km, inte tänkt så mycket på när det skulle genomföras men nån gång fram åt sommaren var nog min tanke. Nu när barnen och maken gick och vilade, gav jag mig ut för att springa en liten runda. Det kändes så pass bra och skönt att när jag kom till korsningen där jag brukar springa höger tänkte jag, nu jäklar kör jag den. Så vänste blev det. Rundan börjar tufft men en sjukt lång uppförsbacke som jag fasat för. Jag klarade den! I öronen hördes rösten medeltempo 6:20, MY GOD! brukar ligga på låga sju så det här går riktigt bra. Sista kilometerna är långa raksträckor, tunga långa raksträckor för mig. Men så kom min "boost" låt, precis när jag behövde den som mest och då gick benen lite bättre och lite snabbaren. Så jag säger bara who ran the runda ... JAG! Har jag klarat ett mål, JA! Vill jag sätt upp ett nytt, JA! Känner jag mig bäst JA! GLAD PÅSK PÅ ER ALLA GOA!!! Idag är en bra dag :)


Min boost låt passar såklart inte alla öron. Men den hjälper mig att springa.
Och med dagens resultat så kan jag inte såga annat än att I RUN THIS MOTHER ....... RUNDA!!!

10 kommentarer:

Peter sa...

YOU run this motha! Jag är så stolt! Ska vi springa ihop snart? :)

Mormor Annika sa...

Fint springväder idag !
Va duktig du är :)

svärmor sa...

Bra jobbat Bettan!!

Frida sa...

Bra jobbat! *klappar dig på axeln* Jag skulle börjat träna denna veckan men åkte på ett virus som satte soig på lungorna.. Så typiskt!

Anonym sa...

What a running motha!!! You go girl!!! BRA gjort Bettan. Säg till när vi ska köra ett pass på gymmet :)

Ses snart, välkomna!!!
Kram från Mallan

Jonna sa...

Vad roligt för dig! Bra jobbat! Det är en härlig känsla att ha nått sitt mål =) Själv är man ljusår därifrån med benhinnor som ställer till det, så jag är verkligen glad för din skull =)

Kram

Elin sa...

Men gud var duktig du är, superbra jobbat :) När jag låg magsjuk i helgen lovade jag mig själv att jag skulle börja jogga när jag blev frisk haha, får se hur det går ;) Tack för boktipset också! kram

Anonym sa...

Jäklar va duktigt du är....!! Har ju precis börjat med Runkeeper hoppas det ska sporra mig till att springa både längre och snabbare. För en så länge är det varken långt eller snabbt....

Riktigt gott jobbat!!!

Kram kram
Anna o Wille

sandra lekander sa...

Grymt!! =)

Li sa...

självgoda ego?
Jag tycker du är riktigt ödmjuk för du borde skryta mer!
SNYGGT JOBBAT BETTAN!!!
så vad är nästa mål? =)