torsdag, april 26, 2012

Cykeltur

Idag är vi hemma hela familjen tillsammans, snacka om lyx. Vi tog en sen frukost och sen tog vi en tur med cyklarna. Vi hade nämligen bestämt oss för att cykla förbi förskolan där Clara ska börja i augusti. Hon är så nyfiken och nästa vecka ska vi få komma och hälsa på. Vi fortsatte genom stan över till andra sidan för att än en gång idag få leka i en annan lekpark, helt ensamma. Hur kan det komma sig att två dagar i samma vecka, samma stad, olika lekplatser finns det inte en ända onge (förutom våra då) Kan det vara så att folk är lite väder skygga i vår stad. Precis innan vi kom hem somnade pluttas till, han blev så trött av vårt lilla äventyr. En snabb lunch sen var det läggdags inte bara för lilleman utan för oss alla och det var så skönt. Nu blir det en god kopp te, ute vräker regnet ner så det ska bli skönt att kura ihop sig under en filt i soffan med en god kopp te.




5 kommentarer:

Li sa...

Vilken lekpark!!! =D
Och att få vara där själv, det måste verkligen vara som en utopi! ;)
Filt och soffa känns som obligatoriskt när det är "skitväder" ute, och för att förstärka det positiva så kan man ju säga att man när det är dåligt väder så får man mysa med gott samvete helt enkelt =)

farmor sa...

Åhh vilken härlig dag!
Njut och ha det bra, nu hoppas vi på bättre väder i maj!
Kram på er hela lilla familjen

Mormor Annika sa...

Myspys mitt på dan :)

jessica, mamma i Familjen vanlig sa...

Härligt! Lekparkshäng är verkligen ett bra tidsfördriv. enkelt att ta sig till, kul för barnen och gratis. Kan inte bli bättre!
kram j.

Fröken M sa...

Åh, men det är väl perfekt att ha en stor och fin lekpark helt för sig själv !! Jag ser faktiskt fram emot helgen, för nu när kopporna börjat torka kan vi äntligen lämna hemmet och gå ut och hitta på något igen. Lediga ska vi dock vara ända tills på onsdag - det är lyx :)
Kram