måndag, april 23, 2012

Fullt upp hela helgen

Hur har ni haft det i helgen? För mig har helgen bestått av både det ena och det andra. Fredagen bjöd på "smutsigt" arbete. Jag och min familj hjälpte mamma och pappa att öronmärka alla de lamm som kommit. Tror nog jag är rätt ensam om den sysselsättningen ;) Min bror med familj var också med så barnen var så glada över att få träffa sina kusiner.
Lilla lammet har snart ett tjusigt örhänge. Mormor och Charlie 
Charlie i storasysters snygga regnbrallor. Jag sköter protokollet 
Resten av helgen har gått till att storstäda vårt hus från topp till tå. Med lite avbrott då och då för att göra nått roligare. I lördags tog Peter med sig barnen till farmor och farfar så att jag kunde få lite effektiv tid här hemma. Lagom till lunch mötte jag upp dem för att också få lite mat i mig. De hade varit ute i lekparken och var mycket nöjda med.
Helt sjukt hur mycket man samlar på sig när man har plats. Skåpbilen har varit proppfull två vändor, en till tippen och en till hjälporganisationen. Så otroligt skönt nu när all bråte är borta. Lagom till att vi (jag) var färdig igår kom Elena och Isa för att leka lite. Så vi har inte bara haft tråkig städ helg, lite roligt har vi hunnit med.
Idag har vi varit på ÖF, Clara pysslade en fin kruka och Charlie klättrade på allt i vanlig ordning. Mamma/mormor har varit här ikväll och tagit hand om barnen så att jag kunde komma iväg på spinningen. Hon hade en liten lekkamrat med sig, valpen Prada var med och och hjälpte till. Gissa om barnen blev glada.
Tänk vad lyckligt lottade vi är som har både min och Peters familj i närheten. Vet så många som bor långt från sina familjer och hur jobbig det kan vara att få hjälp. Ja det var de senaste dagarna i vårt liv. Hur har ni haft det?

4 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Inte underligt om Prada var trött när vi kom hem :)
Och nu finns det fler lamm att sätta örhängen på ...

Rantamor sa...

Läste din överskrift...skratt...
och fick det till full-tupp...
och tänkte hur full är man då ????
Hahahaha lite felläst av mig ni hade då bara haft fullt upp juh...
Visst är det härligt att få rensa ut skräp som man bara samlar på sig...
jag brukar gå igång på d...

Tjingelingen...

Farmor sa...

Trevligt att ni är så nära!
Synd bara att man jobbar så mycket.....
Kram

Fröken M sa...

Det är verkligen en "lyx" att ha familjen nära så man kan få hjälp när det behövs !!
Kram