onsdag, maj 04, 2011

Tyst i huset...

Alla sover, just nu i alla fall. Jag skulle aldrig skrivit det där om att lille Challe sover bra om nätterna. Inatt har vi nämligen haft en jobbig natt med lite sömn, men men det måste väl bli nått bakslag då och då. Nu när barnen sover ska jag ta och städa lite, det vill säga om den minste tillåter det. Det har ju som sagt ändrat sig lite vad det gäller hans sömn. Nu har han istället svårt att sova på dagen. Men hellre att han är vaken på dagen än på natten.

8 kommentarer:

mormor Annika sa...

Bästa Charlie så fin du är :)

Farmor sa...

Lille Charlie, du är en helt underbar liten kille.....

Anonym sa...

Åh vad han har ändrat sig!!! Herregud :) Och så lik sin pappa :)

Vi kan härmed tacksamt passa på att hälsa att vi kommer på dop <3

Kram från makarna Johansson

Anna sa...

sot som godis :)

Therese sa...

Sötisen, jag känner igen det där, så fort man tror att man är safe så händer det något plötsligt. Själva har vi med haft en halvdålig natt. Ha en fin dag!

Emma sa...

Heej gumman!

Hur har ni de? Åh tiden går så fort. Tänk att det redan är två månader sen våra små hjärtan kom till oss! Bara rusr fram & de gäller att njuta varje dag minsann. : - )

Sv: Jadu de gäller att testa sig fram med dom små liven över vad som är bäst för dom angående nattsömn! Igår var Ebbe vaken från sex till tio på kvällen sen somnade han gott & sov till halv två & vaknade sen igen vid halv sex. Bättring!!! Hoppas så att det håller i sig!
Hoppas det blir bättre med er lille Charlie också! : - )

Har ni också haft minusgrader nu inatt? Så tråkigt! Hoppas på bättre väder nu i helgen. Så gott med lite värme ju! : - )

Ha de så himla gott nu & så höres vi snart igen!

Stora Kramar

Elena sa...

Pluttis Charlie!! Det är inte lätt att vara liten...:)PussPuss

Anonym sa...

Vilken underbart söt liten kille....längtar tills vi kan få till en liten träff. Nu går det Vattkoppor på Willes avdelning så vi får väl ta och vänta lite till innan vi ses. Nästa vecka märker vi om han blivit smittad.

Ha det så gott!!
Många kramar
Anna o Wille