måndag, maj 23, 2011

Ny vecka

Då var det måndag igen och ny vecka. En vecka som kommer bjuda på en massa roligt. Idag har vi varit på ÖF, hunnit med en timmes promenad och snart ska vi fixa middag så att den är färdig när Peter kommer hem. Resten av veckan kommer bjuda på shopping, fika, träning, barnkalas och massa annat roligt.

Igår var jag och barnen på utflykt med min svägerska och barnens kusin Ella. Det var store mossens dag och mormor var där och visade upp sitt hantverk. Barnen sprang omkring och lekter och vi besökte den fina byggnaden naturum. Där fanns en uppstoppad björn som har gått här i trakterna, vackra foton på tranor och en otroligt mysig liten koja som barnen kunde leka i. När vi kom ut från naturum träffade vi på Mulle, ni vet det där "lilla" skogstrollet som lär oss om hur man uppför sig i skogen. Han sjöng lite sånger för barnen och visade att han kunde sopa upp skräp i skogen med sin svans. Clara och Ella plockade blommor åt honom som han fick lukta på.
Efter vår lilla utflykt åkte vi hem till mormor och morfar för lite kvällsmat. Då passade barnen på att gossa lite med en helt annan Mulle nämligen kaninen Mulle. Han blir nog lika glad som barnen när de kommer och bjuder honom på massa godsaker.
Charlie har visat upp både det ena och det andra under helgen. Han har visat att han mycket duktigt kan hålla upp huvudet när han ligger på mage. Att han kan rulla över till rygg från mage. Att han kan blåsa bubblor och att han kan suga på tummen. Men den där tummen får vi nog byta ut mot nappen ;)

6 kommentarer:

Farmor sa...

Säga vad man vill, men han är rätt söt med tummen i munnen....
Nu håller vi alla tummar inför lördag!!
Kram

mormor Annika sa...

De var allt för roliga när de plockade blommar o så duktiga sen , o Charlie han sover i godan ro :)

Anna S sa...

Gosingen med tummen i munnen.
Jag sög på tummen tills jag var 7 år :), haha.
Sug på den du ;).

KRAM

Li sa...

jag tycker din/er blogg är så mysig att komma in och läsa =)

Lizette sa...

Här har det hänt mycket på bara dagarna vi har varit iväg, kul att läsa när man kommer hem ;)
Mulle ja, det kommer man ihåg sen man var liten , hihi...mysigt..

Kramar

Elena sa...

Mysigt ni haft det... Och den där kaninen saknar jag ju Jättemycket...NOT....:):) Pussis