söndag, februari 13, 2011

Snoriga söndag

Solen strålar ute och jag skulle mer än allt vilja ta en riktigt lång promenad i det fina vädret men det går ju inte riktigt. Jag är något bättre men jag tar denna dagen som en "sjukdag" med, Peter är hostig och stackars lilla Clara henne är det värst med näsan rinner, ögonen rinner, hon hostar och orkar inte mycket. Vi har nyligen introducerat lördagsfilm för Clara, innan har hon typ tittat i 10 minuter och sen har det inte varit intressant mer. Denna veckan har vi haft "filmkväll" fredag, lördag, söndag tror jag. Hon orkar ingenting och sitter som ett litet ljus när antingen lejonkungen eller filmen om heffaklumpen är på. Hon berättar om vad som händer och vad som ska hända. Känns skönt att hon faktiskt vill sitta och titta på film när hon är sjuk, hon blir så frustrerad när hon inte orkar leka. Något annat som är nytt för Clara är att hon nu i veckan har börjat säga tre ords meningar, vet inte om det är sent eller tidigt eller helt normalt, stolt blir man i alla fall. Första meningen var Isa säger da da da. Förövrigt så fixar vi med barnens rum, och det kommer nog bli riktigt bra. Nu är nästan den nya väggen på plats och när den är färdig är "grovarbetet" gjort. Känns så skönt att göra det innan vi blir fyra :)

Bästa hjälpredan här lite piggaren än hon varit de senaste dagarna, det är spännande att se på när pappa snickrar

9 kommentarer:

Lizette sa...

klart man måste vara med och kolla så det går rätt till när pappa fixar ;)
Tråkigt att ligga inne när det är så underbart väder, var ute i nästan 2 timmar och gick innan, hur skönt som helst..
Krya på er...Kramar

Anonym sa...

Med en så söt rosa hjälpreda vill jag också renovera!!!

Puss söta Clara <3
/Faster Mallan

Farmor sa...

Hoppas att ni snart är friska igen!
Spännande med nya rummet.......
Väldigt trevlig liten hjälpreda måsta jag säga!
Kram till er alla!

Anonym sa...

Krya på er kram !!! /Emelie & Stina

Anonym sa...

Hoppas att ni snart blir pigga och får gå ut och njuta av det underbara vädret!!
Kram Elin

Jenny sa...

Februari är helt hopplöst, vilka sjukstugor man har! Hoppas ni snart är på benen igen. Vad roligt med treordsmeningar, håller med dig om att det kvittar om de utvecklas tidigt eller sent, det är så underbart att se sina barn växa och lära sig nya saker :)

Li sa...

att vara hemma och titta på film är ju så himla mysigt, när man är sjuk eller annars oxå, men man kanske måste vara lite äldre för att tycka det =O)
Roligt att få vara med och se förändringarna i huset där man bor, kanske kan lilla Clara få hjälpa till och snickra också! =O)
Hoppas förkylning och snorandet går över snart! =O)

Elena sa...

Jag vill oxå ha en sådan hjälpreda!!!:) Söta Claran!! Puss

Malin sa...

Hahaha! Så SÖT! :)