lördag, februari 20, 2010

Snö, snö, snö

Helt otroligt att det kan komma så här mycket snö, vi började dagen med att skotta. Jag och Clara höll oss inne medan Peter skottade taket på vår altan, vi har nämligen varit lite oroliga att snön är för tung och att taket kanske rasar in, så skönt att det är gjort. Efter det var det uppfart med mera som skulle skottas, clara sov ute ivagnen medan jag och Peter turades om att skotta vår långa uppfart, till och med vår snälla granne kom och hjälpte oss. Man kan väl säga att hela förmiddagen gick åt till att skotta.

Nu ikväll har goa Moa, Elena och magen varit här på middag och melodifestivals tittande, så mysigt. På vägen hit berättade Moa en så gullig grej för Elena.
"Åh jag kan inte leva utan clara. Jag älskar henne, jag älskar Elvira (Moas kusin som är jämngammal med Clara) med, men jag älskar nog clara mer eller jag älskar dem fast på olika sätt."
Så himla gullig, det värmer i mitt hjärta när jag hör detta, dessa barn har en helt otrolig kontakt.

Medan vi kollar melodifestival, kollar Moa på film.

Fick göra ett avbrott här i bloggandet, Clara har nämligen fått vinterkräksjukan. Så läskigt, stackars pluttan. Nu hoppas vi att Moa och Elena klarar sig ifrån detta. Claras pappa sprang upp medans jag höll på att skriva denna blogg, för att sätta i nappen som det grinades lite om från Claras rum. Peter skrek "ELISABETH!" och jag rusade upp, där satt en nedspydd pappa med Clara i knät, hon spydde på golvet och sedan på mig. Hur mycket som helst. Både Peter och jag blev chockade. Första gången för våran lilla plutt, och för oss på samma gång. Lilla gumman :(
Vi ringde akuten och rådfrågade och han sa att det med all säkerhet är vinterkräk. Så nu blir det vila och vitapepparkorn och hoppas att det går över för fort för Clara och att vi ska slippa få det.

10 kommentarer:

Fam Andersson/Sjöstedt sa...

Lilla lilla Clara! Krya på dig

mormor Annika sa...

Ojojoj ....stackars Clara , hoppas inte vi alla får det som pussade på henne igår ....men det får det väl va värt när man får gosa med goseongen :)

Anna sa...

Nej, usch fy stackars Clara!!! Hoppas att det gar over fort!! kram

Anonym sa...

Usch nej jag tycker nog inte ens pussande är värt vinterkräksjukan! Med facit så var det nog bra att vi inte sågs för jag vill inte ha det! Att kräkas är det värsta jag vet!!!

Hoppas det vänder snart för Clara! Jag har ju haft den där sjukan en jul för några år sedan och det positiva var just att den gick över fort. Hoppas det blir så för Clara!
Och givetvis, att ni föräldrar slipper få det!!!

Krya på sig lilla Clara och måtte ni andra klara (!) er!

KRAM!
/Mallan

farmor och farfar sa...

Stackars liten! Nu hoppas vi att hon redan mår bättre idag. Vi hoppas också att den blivande mamman slipper.
Ja ni , snön är ju inte rolig! Man undrar när det ska kunna smälta undan, det lär väl bli maj månad innan.....
Vi får i alla fall trösta oss med att det blir ljusare för varje dag.
Nu håller vi alla tummar att ni mår bra idag, allihopa!
kram

Lizette sa...

uscha na mej, hoppas att ni klarar er lindrigt ifrån krägsjukan =(

Anonym sa...

Åh fy sjutton...det låter inte så kul. Hoppas ni andra slipper men oddsen är väl inte så stora....! Krya på Er..Kram Anna & Wille

Carin sa...

Usch å fy!! Hoppas Clara mår bättre nu! Vinterkräksjukan kan inte vara någon höjdare. Jag vill inte ha, det brukar resultera i sjukhusbesök då, sist var Vmo sjukhus.... ingen höjdare som ni förstår. Hoppas den lilla är bättre och att vitpepparkornen hjälpt er att klara er utan den!

Carin

Elena å Moa sa...

Usch kräksjukan är inget kul..
Hoppas hon är piggare nu, lilla gumman. Än så länge har vi klarat oss men vi kanske inte ska ropa HEJ än..
Tack iallafall för god mat och mysigt sällskap. Pussar

Maria sa...

Hoppas hon har piggat på sig.
Sol spydde igår oxå men vet inte om det var kräksjukan eller inte men hon har aldrig spytt så mycket förr, man kan inte fatta att det får plats så mycket i en sån liten kropp.