onsdag, februari 03, 2010

8 månader

Helt otroligt vad tiden går fort kan inte fatta att det är åtta månader sedan vi fick vår lilla gumma. Idag har vi testat lunch med större bitar, hon ser så rolig ut när hon anstränger sig för att tugga bitarna. Hela käken går på henne, så söt så.

Man kan ju inte säga annat än att det kom lite snö i natt, här nere där vi bor. Ska ge mig ut nu och skotta för när Clara sovit klart så ska vi iväg och leka, hos mamma Emma och Nils. Tror nog att det är fler som är in snöade idag. Ja man får väll se det som ett gratis tränings pass, vår infart till huset är riktigt lång så det kommer nog kännas i kroppen.

6 kommentarer:

mormor Annika sa...

Grattis på 8-månadersdagen !
Man får nog passa sig att stoppa in fingrarna när hon tuggar med de där risgrynständerna hon har :)

therese sa...

ja nu e hon stor. har det kommit några fler tänder.

Lizette sa...

GRATTIS GRATTIS till stora flickan , dags att gå småärenden åt mor o far.
Ja du träningspass , det fick man på morgonen när man gick till jobbet imorse ;)

Farmor och farfar sa...

Grattis lilla gumman, man fattar ju inte att hon redan är så gammal.
När jag ser henne så längtar jag efter pensionen, tänk om man varit där nu... så hade man kunnat få njuta av henne lite mer. Det är tråkigt att jobba jämt.....
Jag hoppas vi kan ses snart!!
Kram till er alla

therese sa...

Hej hej! Läste inne på Annas blogg att ni gav er lille skrutt ersättning när hon låg och sov? Blev bara lite nyfiken på hur ni gjorde detta? Stoppade ni bara in flaskan i munnen, eller väckte ni henne lite??
Oliwer "hinner" nämligen bara äta 4 gånger innan han somnar och äter sen den sista målet på natten.. men tänkte om han då får det i sömnen innan vi lägger oss kanske han struntar i det :D

Kram Therese

marlene sa...

hihi det där med mat är KUL :)
ha en toppendag!