onsdag, februari 10, 2010

Fullrulle hela dagen

Vi började dagen med en promenad i en vacker by utanför staden där vi bor. Dock lite kallt men ändå skönt att få komma ut och röra på sig och få lite frisk lantluft. Efter promenaden blev det fika hos mamma Frida och baby Malva. Malva är en och en halv månad och söt som socker, kan inte fatta att Clara har varit så liten, tänk va tiden går.
Clara somnade i bilen på vägen hem och fortsatte sova gott i sin säng när vi kom hem, är så skönt att man kan flytta på henne utan att hon vaknar.

Efter vilandet bar det iväg på nästa träff med mamma Tanja och baby Alessia, eller baby och baby hon fyller ju faktiskt snart ett år :) Vi tog en lång fika på ett av stadens fik. Flickorna lekte så duktigt tillsammans. Clara som i vanliga fall brukar hålla hårt i leksakerna delade gladeligen med sig.
Våran dag var ju inte slut där efter, nej, nej vi tog också en sväng till mamma Elena och goa Moa, bus och lek igen. Clara ser upp till Moa så mycket, helt klart en stor idol för min lilla tjej. När papporna kom hem blev det god kvällsmat och det tackar vi för. Man kan väll säga att det har varit en mamma barn dag i dag, många mammor och många barn, fler barn än de som är nämnda för i magen på min goa vän Elena ligger Claras nya vän<3<3.

9 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS Elena och Patrik och Moa!

/Malena

mormor Annika sa...

Jag var ju med på förmiddagen o fick se Fridas söta bebis ...och jag ser ju att det är bara söta flickor ikring er , så roligt !
Puss o Kram

Anna o Wille sa...

Vilken härlig dag ni haft du och Clara....längtar själv efter att få åka ut på lite aktiviteter. Men men den som väntar på något gott....Tror ni har en liten tjej som kommer sova gott inatt... Kram

Anna sa...

Ah vad roligt!! Grattis Elena, Patrik och Moa!!! Kan tanka mig att Moa tycker det ska bli skoj med syskon.
Ge dom en stor kram fran mig!

Puss puss

Tanja sa...

Så fina bilder=) Tack för en trevlig fika! Det får bli fler!Kram på er! / Tanja o Alessia!

Maria o Sol sa...

Man är inte sysslolös när man är mammaledig..Vad roligt med alla kort du lägger ut. Ha det bra

Maria o Sol sa...

Man är inte sysslolös när man är mammaledig..Vad roligt med alla kort du lägger ut. Ha det bra

Carin sa...

Shit pommesfrites, att ni orkar vara vakna och skriva i min blogg å sent efter en hektisk dag ;-)

Må väl!!

Claras farmor sa...

Ja man får väl ta de via denna sidan...
Grattis familjen Elena, så roligt!
Lilla Clara med kompisar är ju såååå söta
Vi ses imorgon!
Kram