tisdag, februari 02, 2010

Vad blir det för mat?

Är inte bara ett bra tv-program, utan också något jag undrar? Har idé torka just nu vad det gäller mat, känns som att jag typ lagar ett visst antal rätter jämt och ständigt. Ni kan väll tipsa mig om lite goda recept inte bara god "helg mat" utan också snabba goda vardagliga rätter.
Kram på er alla goda Bloggläsare!

4 kommentarer:

mormor Annika sa...

Köttbullar o potatis såklart !

Anonym sa...

Carbonara på färdig ostsås. Simply cheese från arla eller kelda eller nåt. Fräs lök och bacon, koka pasta, häll samman alltihop och på med såsen. Värm någon minut, klart! En snabb och smidig vardagsrätt som inte är för fet. Den färdiga såsen håller bara 8 % fett.

Äts ofta här hemma.
Kram!
/Mallan

Anna Söderberg sa...

1.Teriyakilax (ugnen på 250 grader, häll färdig teriyakisås på laxfiléer och sätt in i ugnen i ca 10-12 min, strö över sesamfrön när laxen är klar, servera med ris)
2. Pannbiffar med potatis och brunsås
3. Rödspättarullar (gör hollandeisesås (byt vatten mot grädde), hacka ner räkor i såsen och klutta i det i rödspättarullar, lägg i ugnsfast form, häll över grädde o lite matlagningsvin, in i ugnen på ca 175 grader

Vad brukar du laga? Kanske kan få några råd tillbaka?

Kram

Maria o Sol sa...

Jag håller med om att det är svårt att komma på vad man ska laga.Vi har dille på lax pytt i panna , vi brukar ta lite vad vi har hemma och steka till i olja, potatis, rödlök, morötter, zuccini, paprika m.m sen har vi ägg o rödbetor till.