fredag, januari 27, 2012

Utmaning

Har fått en utmaning utav härligaste Jannie. Det var jätte längesedan jag gjorde en så det känns roligt att få nått att skriva om som nån annan har bestämt :) So here we go ...

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Hjälp, ja vad gjorde jag för tio år sedan, hum, e, ja... Jag var ju bara 22 så jag oroade mig inte direkt över några större saker. Jag bodde i staden jag bor i än idag. Jag jobbade på ett postorder företag som ordermottagare. Livet kretsade väl runt vänner, killar, shopping och fest som det gör hos alla andra 22 åringar ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅRSEDAN?
Då var jag rätt rund, hade ju underbaraste Charlie i magen :)

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Bara fem...skulle kunna rabbla en hel lista för er. Fazers marianne chokladkaka är en stor favorit, lika så marabou apelsinkrokant när det kommer till choklad. Gäller det godispåsar så blir det helst Gott och Blandat. Chips och dip, då väljer jag helst soure cream and onion med Fresh Iland dip.Hur många är vi uppe i nu ... Två kvar, då tar vi smågodis då, Lakrits och hallon döskallar är ett måste i godispåsen bara så ni vet. Ska jag göra godis själv som till jul så är det helt klart favoriten rocky road.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Har faktiskt alltid haft rätt lätt att lära mig texter så här gäller det att tänka vilka jag verkligen kan hela texten. Skulle ju lätt kunna skriva fem barn låtar, det är ju typ mitt jobb att kunna sånna, men så enkelt ska jag väl inte ha eller?
Jag kan Regn hos mig med Orup, han var liksom en av mina stora idoler när jag var liten. Kan än idag lyssna på många av hans låtar.
Jag kan You cant hurry love med The supremes för att det är en av mina favoriter.
Jag kan Jag kommer med Veronica Maggio för att det är vår dotters favorit låt just nu och den spelas ett antal gånger om dagen.
Jag kan hela Dancing in the street På grund av min kära mor, hon vill helst höra den så här och jag vill helst höra den så här :)
Jag kan hela ABBAs Honey honey efter att övat in den till vårt bröllop för två och ett halvt år sedan. Jag sjöng den till min make, han vart helt överraskad. Då det egentligen var han som hade fått i uppdrag från svensexan att sjunga den för mig. Nu är ju sångrösterna hos mig och min maken inte så ljuva i andras öron som kanske i våra egna och maken lider lite av scenskräck. Så som äkta maka steg jag intill :)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?
Ta bort våra lån, Dela med mig till mina nära, Shoppa massor, resa och så klart INVESTERA

6) FEM DÅLIGA VANOR?
Jag har dåliga vanor när det kommer till god saker och mat, saknar självdisciplin. Jag kan inte bara kliva rakt ur sängen, måste alltid snooza och dra mig. Jag har ett enormt kontrollbehov, ibland önskar jag att det inte var så, men det är så. Jag är sämst på att ta ut soporna, tur att jag lever med en som tar ut mina arkitekt staplade soppåsar
Jag slarvar dagligen bort min hårborste, hur svårt kan det vara att lägga tillbaka den på rätt ställe.

7) FEM SAKER JAG GILLAR ATT GÖRA?
Umgås med min familj och mina vänner. Plocka svamp. Laga och äta god mat. Shoppa och Blogga så klart ;)
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA?
Myggjagare, leopard tights, puffärmad balklänning i nån gräslig pastell färg ala 80-talet. Ni kommer heller aldrig se mig i string string bikini eller mankini för den delen. Det blir heller ingen inga fisknäts strupbyxor, det skulle bara bli kassler av det ;)

9) FEM FAVORIT LEKSAKER?
Leksaker till mig eller barnen??? Jag nämner till oss alla ;)
Till mig: Min Iphone, min kamera, min make, min MacBook och min plattång.
Till barnen: Duplo, Spis, Dockor, Bilar och Böcker.

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

9 kommentarer:

Li sa...

vilken rolig utmaning och vad du är rolig i dina svar, spontana, öppenhjärtliga och härliga -lite som du i din blogg helt enkelt =)
ha en fin helg!

svärmor sa...

Du har en härlig musiksmak!!!
Många trevliga saker du skriver om!!
Kram från oss

jessica (tävling i bloggen) sa...

Skön utmaning, sköna svar! =))

Rantamor sa...

Jösses kollade bara din bild på min bloggsida och tänkte...
är hon med barn igen...hahahaha

Anonym sa...

Det måste man ta på allvar =) Ska ta mig tid under helgen! Tack för utmaningen, alltid roligt! Bra svarat!

Ha en trevlig helg!
Kram Jonna

Elena sa...

Haha... Kommer du ihåg när vi var utomlands å det var någon som hade string bikini på sig...haha nämner inga namn;) Pusss

Mormor Annika sa...

Visste väl det mesta av det här :) Mariannechoklad är ju gott ...mmmmmm...och jag håller fast vid min variant av låten ....

Anna s sa...

Kul läsning bag antar utmaningen :)
Kramis

Jannie sa...

ha ha ha Du är underbar!så jäkla rolig läsning!
Kan riktigt se dig stå o sjunga Orup i en piffig liten balklänning OCH myggjagare på det!lovely!; )

bamsekram