måndag, maj 25, 2009

Nej... ingen bebbe

Klockan är 22:33 och jag inser att de flesta av er redan har gått genom era bloggar, nyhets sidor etc och att våran blogg stått ouppdaterad och vad ni än tror så... Nej, vi äro fortfarande endast två stycken tvåbenta i denna familjen.

Den blivande mamman klär sig för dagen i ett par härligt "svullenröda" och "klämmblå" fötter och mår inte så speciellt bra, men hon håller humöret uppe så gott som det går. Värmen har ju säkert gjort sitt idag med men det är ändå inte så roligt att se henne på ett sätt som jag inte kan påverka så hemskt mycket mer än att massera och smörja hennes fötter, även om det är uppskattat.

På återseende

4 kommentarer:

Mamma Annika sa...

Det är ju inget annat än att vänta tills det är dags ....sov så gott !

Malena sa...

Hang in there... som de skulle sagt i USA.
Man får klaga och man får massera. Det är väl ungefär läget nu och framåt.

Tänker på er och skickar massor av styrka och energi!!!
KRAM!

Lizette sa...

Ja du det är bara till att försöka orka tills lilla krabaten ska ut i världen, men klart det är tungt. O värmen gör det ju klart inte bättre =( Men som du sa Bettan vi kanske ligger på sjukan samtidigt men av två olika anledningar..
Kramar

Carin sa...

Jag tycker du ska knipa tills den 10:e juni.....hur svårt kan det vara? Det är ju inte alls långt dit! ;-) :P Klart bebben ska komma på Esbjörn och Styrbjörns namnsdag... Säger väl sig självt? ;)