lördag, december 31, 2011

2011

Idag för ett år sen
Ännu ett år har gått och vilket år det har varit. Det började ju rätt tufft med sjukskrivning och foglossningar. En liten om byggnation, för att få plats med den lille eller lilla som skulle komma. Och den 10:e mars kom HAN.
Så var vi fyra
Vår härliga Charlie. Clara blev storasyster och jag och Peter var helt plötsligt två barnsföräldrar. Vi hade räknat oss ett totalt kaos men det visade sig snabbt att det här med att vara två barnsföreldrar klarade vi av rätt bra, trotts alla sömnlösa nätter. Sömnbrist i överflöd med en liten bebis med helt fel dygnsrytm, vi fixade det. Ligga vaken i sängen halva natten med en bubblande bebis som sen såg och sov hela dagen och en två åring som hade sovit hela natten och var pigg och glad och ville göra allt annat än att vila. Just där och då kändes som att de var alltid någon som sov, men aldrig jag.
Men så kom sommaren och allt kändes lite lättare när vi åter igen var två föräldrar i hemmet och vi kunde sova om vart annat.
Vilken kärlek ni har haft och har sen första stund
Clara är verkligen den bästa storasystern åt Charlie hon har varit helt otrolig med honom. Visst har det varit dagar med svarsjuka och en och annan avsiktlig knuff, men det hör väl lite till syskonkärleken.
Sen var det ju kampen om att få 20 gravkilon att försvinna...hur gick det egentligen??? Usch och fy de var envisa och fyra av dem sitter stenhårt fast. Men 2012 så kommer de att försvinna, lova att peppa mig med detta när jag drar igång med det ;)

En underbar dag

Sommaren med en liten bebis var precis som vi ville ha den, vi hade det lagom varmt (vet att ni som inte har små barn tyckte det var en kass sommar med regnfyllda dagar) Vi hade precis lagom mycket planerat under semestern och som sagt den gick mest åt att sova för att ladda batterierna.
Hösten ja vad bestod bloggandet av då? Jag vet att ni alla tyckte det var dö trist att läsa om all denna svamp jag plockade, men den är ju en stor dela av mitt höstnöje, tack för att ni stannade kvar trotts svamphysterin som fanns här inne :)
Barnen växte så det knakade under sommaren, Clara växte tio centimeter och Charlie ja han jar nog växt över 20:) Men framför allt så har de utvecklats och lärt sig en massa. Tänk Charlie som vi kämpade med din napp, 6 månader tog det.
Nu sitter nappen där den sitter och du sover något bättre mitt lilla hjärta
Nu får vi väl aldrig bort den istället. Och Clara vår lilla stora tjej. Som pratar som en vuxen, tänk så mycket roligt du berättat för oss detta året.
Det finns många funderingar och tankar i dig mitt lilla hjärta
Och sen kom vintern eller hur var det nu det var vinter i typ tre dagar, sen har det varit höst och vår om vat annat. Vi har fixat inför julen, den högtid jag älskar mest av dem alla och jag hoppas verkligen att ni mina barn kommer att älska julen precis lika mycket som jag.
En härlig vinterdag, en av de få som var

Imorgon startar ett nytt år och jag hoppas verkligen att det kommer att vara minst lika bra som det gångna året och att ni mina finaste läsare fortsätter att följa vår familj i vår vardag. Jag är så glad att ni vill vara en del av vår blogg, tacksam och glad är jag för alla de fina ord ni skrivit genom åren. Ni får mig att bli glad. När jag hör ett pling från mailen och ser att någon ägnat tid åt åt skriva några rader, det betyder mycket. Så jag önskar er alla ett Gott slut och ett ännu bättre GOTT NYTT ÅR!

11 kommentarer:

Farmor och farfar sa...

Tack för en jättefin årskrönika!
Var rädda om varandra!
Gott Nytt År!

Anonym sa...

Gott nytt år! Kram /Emelie & Stina

Anonym sa...

Vilket fint år ni har haft! :) Kul att läsa!

Hoppas ni får en rolig nyårsafton!
Gott nytt år!

kram

Mormor Annika sa...

Ett bra år som gått skulle jag vilja säga , och så fort det går !!!!!
Gott Nytt År !!!!

Fröken M sa...

Åh vilka fina bilder !! 2011 var ett härligt år, men jag är säker på att 2012 ska bli MINST lika bra !! Kram och god fortsättning !!

Lizette sa...

du har ju en helt underbar läsning bettan, det är så fantastiskt att gå in på erna blogg och läsa vad som händer och sker, det är anant på våran, där händer inte många knop nu kan jag säga, men det kommer väl igång så småningom (det är väl så när man är småbarnsförälder)...Ses imorgon, ska bli jättemysigt, var längesen nu...

Lizette sa...

menar ses på tisdag ;)

Li sa...

vilken otroligt fin sammanfattning av 2011, jag som följt dig så länge tycker du ringar in hela ditt/ert år väldigt vackert i detta inlägg!
Grattis till att bara ha 4kg kvar, så du måste ha kämpat! det kommer bli pice of cake för dig =)

Jannie sa...

Vilket härligt inlägg!
Man jädrar vad jag garvade!
Svamphysterin??ha ha ha Älskar´t!
Bamsekram

Jannie sa...

Glömde ju o säga det viktigaste!
så fantastiskt fina ni är allihopa!

Elena sa...

Härlig årskrönika!! Det har varit ett bra år, framför allt så kom ju sötaste Charlie till världen<3 2012 kommer bli minst lika bra<3<3