tisdag, december 27, 2011

God fortsättning

Nu är jag tillbaka efter ett frivilligt blogg uppehåll. Vi har firat jul på alla sätt och vis och framför allt har vi lekt med alla fina julklappar, både små och stora har minsann lekt. Julen för oss var något stressig men det hör väl kanske lite till. Vi har ätit en massa gott, hur konstigt är egentligen julmaten. Man blandar allt man kan kan tänka sig och äter som man aldrig sett mat för och sen ligger man och ojar sig för allt man ätit. Hur som helst gott är det om du frågar mig. Umgåtts med nära och kära och så kom ju tomten såklart. inte bara en gång heller. Barnen måste verkligen ha varit snälla. Så tack snälla tomten och alla ni som hjälpt honom, barnen och vi är så glada över alla fina julklappar.
Förmiddags julen i bilder
Eftermiddags julen i bilder
God fortsättning på er!

5 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Tack för en trevlig jul :)
Och för bästa Magnus Carlssons Änglarnas tid så jättebra så man vill aldrig det skulle ta slut ..Tack ska ni ha för att vi fick vara där :))))

Farmor sa...

God fortsättning på er!
Tänk att det snart är ett nytt år!!! Känns fantastiskt....
tror jag i alla fall. Samtidigt vet man ju aldrig vad det för med sig, men man vill tro att allt ska bli jättebra!
Jag jobbar hela nyår, så i detta huset har vi inga problem hur vi ska fira in det nya året.....
Bamsekram till er!

Lina sa...

Ser ut som att ni haft en mysig jul! Nu laddar vi för nyårsfest :)

Lizette sa...

ser ut som om ni har haft en supermysig jul tillsammans med era nära och kära, det är synd bara den dagen går så fort över för den hysterin som är =( Ska väl snart oxå ta upp bloggandet igen efter helgerna som varit och är på gång...Kramar

Elena sa...

Härliga bilder!! Ja nu laddar vi för nyårsfest:):):)