söndag, mars 20, 2011

Godmorgon Söndag

Som jag skrev i förra inlägget så har man för mycket som lockar här hemma så bloggen blir inte uppdaterad som i vanliga fall. Men när lusten och tiden finns så kommer det ju ett och annat inlägg. I fredags var vi på första BVC besöket med Charlie. På morgonen sprang Clara omkring och sa att vi skulle åka till ABC, två av boxtäverna var ju i alla fall rätt, söta lilla unge :) Allt såg jätte bra ut, han har växt en hel centimeter och väger 3340g. Clara fick också väga och mäta sig och vågen stod på 11,8 och hon är 81,5cm lång.

Igår hade vi min bror och hans familj på besök en stund innan vi skulle till min syster på födelsedags kalas. Clara och Ella busade på som bara den och mitt i allt detta sov Charlie som bara den, inte ett tecken på att det skulle vara svårt att sova med liv och rörelse runt sig. Är nog så att lillpojken kommer bli härdad :) Hos min syster bjöds det på super god mat och en riktigt, riktigt god efterrätt. Kusinerna tog kvällsbadet i moster/fasters badkar och målade de sina små naglar och fixade med grejer till håret, så söta så.
Natten har varit helt okej, Charlie har sovit 23-02, ätit, 02-05, ätit, 06-08, helt okej för min del, mellan 05-06 var det ett antal blöjor som fick bytas. Så nu Charlie tycker jag att vi kör så här kvällarna fram över så att mamma orkar med dagen :)
Idag blir det lek och bus med kusinerna Gustav och Elsa, som är hemma hos farmor och farfar. Blir nog en sväng till lekparken med, och vädret är på sin bästa sida, hoppas bara att det fortsätter så nu.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Låter som en toppenhelg! Det är klart att det finns saker som går före bloggen..! Det finns det nog inte någon som INTE förstår. :)
Vad duktig Charlie är om nätterna! Man får vara tacksam så länge och ofta det sker... ;)

Li sa...

åh, ABC var mycket mer logiskt och fint =O)
Vad mysigt att ni tuffar på och skönt att han inte är ljudkänslig när han ska sova, kan tänka mig att det underlättar =O)
Ha en skön söndag! =O)

Farmor sa...

Oj, vad många nagelack, riktig tjejmagnet!
ABC ja hon är ju för go!
Välkomna i det fina vädret
Farmor

mormor Annika sa...

Fina flickorna och fina lillgrabben förstås :)

Elena sa...

Stora tjejerna, klart man ska måla naglarna när man nästan är 2år!!!:) Vad blev det för färg då?? Skönt att Charlie har börjat förstå att man ska sova på nätterna och vara vaken på dagarna!! Puss saknar er massa..<3