måndag, september 17, 2012

18 månaders kontroll

För en vecka sen blev vår lille prins 18 månader, som vanligt kan jag inte förstå vart tiden har tagit vägen. Han växer så otroligt fort och det är så underbart att få vara med om det. Han är i våra ögon världens finaste lillekille. Så mjuk och mild men ändå så livlig och busig. Viljestyrkan i vår lille pojk är ingen bristvara :) Idag var det dags för att träffa docktorn, han fick såklart en OK stämpel i rumpan :)
Han hade växt som han skulle och det han ska kunna vid ett och ett halvt år kan han. 82,5cm och 12,5kg, en helt normal kille med andra ord. Docktorn var så bra, Charlie tyckte det var lite läskigt men han tog verkligen tid på sig för att få honom att känna sig trygg och innan vi gick hade docktorn charmat in sig hos Charlie. Han chockerar oss i hur stor han är, vi som är vana vid lilla Clara som vi fick mata med fet mat för att något skulle hända på vågen, när hon var liten. Nu skiljer det ett halvt kilo på dem och 14cm. Jag mätte barnens fötter inför skoköp och det skiljer en centimeter på dem. Vissa kläder som Charlie har kan även Clara ha, han är en stor kille våran lilla Charlie.
Hämtade ut lite nätshopping idag med, det har ju verkligen blivit höst och mössan behöver vara på när det blåser ute. I år blev det geggamoja mössor till barnen, rosa/rosa till Clara (som fick välja själv) och blå/blå till Charlie.

5 kommentarer:

Jannie sa...

Jag tyckte fasiken inte det va länge sedan du gick med magen...<3

Superfina mössor!Älskar geggamoja.
Stor kram

Mormor Annika sa...

Finfina barnbarn och mössor :)

Lizette sa...

Usch ja, det är nästan äckligt så fort det går. Vi ska på 10 månaders kontroll idag 18, förstår inte vart tiden tar vägen...
Bäst vi träffas för en date snart ;-)

farmor Ewa sa...

Han e go den där pojken!!

Anna S sa...

Härlligt att kontrollen gick bra med er fina lilla Charlie!
Geggemojamössorna är så fina. Nicole har också en rosa/rosa. Hoppas den passar i höst också (hon hade den i vintras/våras).

Kram Anna