måndag, september 26, 2011

Lite fix

Sitter och slö kollar lite på svenska Hollywood fruarna. Vad ska man säga...Mamman som jagar sitt barn till att bli stjärna... Hon är ju helt sjuk... Oh my god, vilken människa. Jaja hon kanske tittar på programmen sen och inser hur galen hon framstår. Nog om det. Hur har DIN dag varit? Vår har varit i full rullning hela dagen. Peter har varit ledig, så jag fick lite sov morgon, det går ju inte att klaga på. Charlie har ju varit små förkyld ett tag nu och är lite små jobbig på kvällarna, så får man sova lite är det tacksamt. Men det känns som att det har hållt på alldeles för länge nu, så idag ringde jag till vårdcentralen och fick komma direkt. Docktorn hörde att han hade mycket slem i "halsen" och att det var lite tungt för honom att andas. Så det blev hostmedicin och ventolin. Hoppas på en natt med mycket sömn för oss alla.

Förra veckan fick vi hem en brun tripptrapp stol som hade kommit in på farfars affär, nu är den inte längre brun utan vit och passa super i vårt kök. Det tog ett tag att måla, var lite svårt att få den vita färgen att täcka den bruna. Men tillslut så blev det bra. Tack farfar den blev kanon :) Tänk vd lite (hihi eller rätt mycket) färg kan göra.

5 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Den blev ju jättefin :)

Farmor sa...

Som sagt var , tänk vad färgen gör mycket!
Den blev ju kanon!
Hoppas lille Charlie har sovit lite bättre inatt.....

Anna S sa...

Vad fin den blev!
Vad har farfar för affär?

Här hostar och snorar vi också. Nicole har haft det i flera veckor nu :(.

Hoppas ni sov bättre inatt!

Kram

Anonym sa...

Satt och kollade på samma program igår kväll och tänkte ungefär som du!!! Vilken galen morsa....snacka om att leva genom sitt barn....
Hoppa han blir bättre snart lillkillen!
Kram Jonna

Elena sa...

Den blev super fin, du är så duktig<3