tisdag, oktober 12, 2010

BVC

Idag har vi varit på ett litet vikt besök på bvc, Clara väger nu 10,24kg. Kan säga att jag har faktiskt längtat efter att se två siffror på vågen. Hon följer sin kurva precis som hon ska, några centimeter hade hon växt med sen sist, nu är hon hela 79cm, snart passar nog storleken 80 riktigt bra :) Det är så skönt att se att hon växer och mår bra, dock ska vi byta ut fullkorns vällingen mot havre välling. Bvc sköterskan trodde att hennes mage skulle må bättre av det, det är nämligen rätt bra fart i magen på henne och jag hoppas att detta kommer hjälpa. Vad har alla ni hittat på denna dag?
10kg kärlek!

7 kommentarer:

Lizette sa...

härligt =) ja denna lilla gumman väser så det knakar. Å ännu mer kommer hon att växa när lilla bebisen kommer ;)
Ja idag har man äntligen jobbat, skönt. Men man är ändå lite trött när man kommer hem efter en arbetsdag, känns att man inte är riktig pigger än, men det funkar.
Kramar

Elena, Moa och Isa sa...

Jaa det är verkligen 10kg KÄRLEK!!

mormor Annika sa...

Vilken fin bild , hon är så go med sin tomat som hon kallar gööka , vad ska vi göra när allt fruset i växthuset o morotslandet måntro ?

Anonym sa...

Så härligt att allt ser bra ut...tror det kommer göra susen med havrevällingen. Det har ju funkat på Wille... Man är ju lite dum som hänger på alla rekomendationer som barnmatstillverkarna har. Jag kommer nog köra med Havrevälling så länge han vill ha välling. Varför ändra på något som funkar.. :) Kram Anna o Wille

Anna sa...

Underbara 10kg kärlek!!! Kram

Maria o Sol sa...

Långpromenad, vila och sen en tur till Maria kyrkan för sång o lek. I em har det varit träning för mig. Snart väntar Bonde söker fru.
Ha det bra
Kram

Fröken M sa...

hihi... lilla sörfröken och Viggo är precis lika stora :)
Ha en härlig fredag !! kramar