lördag, december 25, 2010

Vecka 28

Då är vi redan i vecka 28, tänk att det bara är 12 veckor kvar tills vi har en liten goding till. Visst det kan ju bli någon vecka till eller någon vecka mindre det vet man aldrig. Det känns att man har varit igång på ett annat sätt nu under julhelgen så idag har jag och magen vilat så mycket som möjligt, världens bästa man tog med sig värdens bästa dotter ner en våning så att jag fick lite kvalitets sömn efter maten idag, så otroligt skönt. Bebisen verkar må bra där inne i magen, dock har jag haft lite sammandragningar nu i dagarna och det är allt annat än behagligt.

Lilla Clarisen har det jobbigt både på dagarna och nätterna, minsta lilla motgång så rasar världen. Önskar att jag kunde ta bort det onda så att hon kunde få leka och sova ostört. Nätterna är nog värst för oss alla, hon vaknar var och var annan timme och gråter. Vi har ju varit väldigt skonade från sömnlösa nätter, men Clara kanske ger oss en försmak på vad som kommer till våren :) Nu hoppas jag att vi alla får sova riktigt gott inatt.

I vecka 28 är bebisen runt 38cm från hjässa till häl och väger omkring 1200 gram. En del barn lägger sig tillrätta redan nu, även om barnet fortfarande kan göra en kullerbytta i den trånga magen.
Idag får ni en bonus bild på en trött Bettan som ibland tycker det är döööö jobbigt att stå framför kameran och posera. Kram till er alla :)

4 kommentarer:

Elena sa...

Nämen nu känner jag ju igen dig;) Pussis

Tina sa...

Sista bilden helt klart bäst!!

Kramen!

Anonym sa...

Go bild :) Mer sånt ;)

Ha en skön söndag!
Kram!
/Malena

Li sa...

Haha!älskade sista bilden =O)
låter jobbigt för lilltösen, hoppas det blir bättre och att ni får mycket sömn allesammans snart! =O)