tisdag, december 07, 2010

Godmorgon allesammans

Då var det ny dag igen med nya tag. Igår var ingen toppen dag, Claris hade 39,1 i feber och var snorig och hostig som bara den. Satt fastklistrad som ett litet plåster på sin mamma, och det får hon gärna :) Vi låg i soffan mest hela dagen och bara hade det mysigt. Idag har hon än så länge ingen feber men fy så snorig och hostig hon är. Idag får hon ha kvalitets tid med sin pappa för idag ska jag ha en mysig dag med min mamma, julshopping står på listan idag :) Ha en fin dag allesammans. Kram!

Även om man är liten och sjuk kan ett stort leende komma fram när man får göra nått som bara vuxna får göra :)

7 kommentarer:

Tina sa...

Lilla snuttan!! Fy, vad jobbigt det är när barnen är sjuka och man inte kan göra nåt åt det. Krya på henne ordentligt och stor kram!

Li sa...

ojoj,krya på sig!
Klart man ska få göra lite extra roliga saker då man är sjuker **nickar**
Blir lite avundsjuk på dig, att få ge sig iväg och shoppa med sin mamma gör man nog inte för ofta-speciellt inte julshoppa!
hoppas det blir en fantastisk dag! =O)

Farmor och farfar sa...

Krya på dig lilla godingen!
Både farmor och farfar har lite ont i halsen, kan det va dom goa näspussarna?
Det är de värt!
Kram

Anonym sa...

Krya på dig Clara....Wille´s feber har gått över lika fort som den kom. Vet inte om dom kan få så pass hög feber när dom får tänder. Stackarn har ju typ 4 kindtänder som är på gång. Inte kul och äta eller borsta tänderna då inte. Hoppas ni fick mycket shoppat....alltid mysigt med lite mamma dotter tid.

Vi hörs Kram Anna o Wille

mormor Annika sa...

Sicken sötnos !

Elena sa...

Pluttis<3

Anna sa...

sotis :)