onsdag, december 29, 2010

Onsdag

Mitten på veckan redan, trodde helt klart att det var tisdag hela förmiddagen, så var det tydligen inte, hihi. Sjukstugan råder här fortfarande, Peter har nu blåsor i munnen och svårt att äta. Han tycker riktigt synd om Clara som har behövt genom lida detta, självklart tycker han synd om sig själv med ;) Igår blev det lite shopping, dock inte på rean och inga kläder. Kläder får vänta till magen har blivit bebis, känns så onödigt att köpa mamma kläder nu när det är så kort tid kvar och "vanliga" kläder är inte så lätt att köpa när man inte vet hur man ser ut till våren, hihi. Nä istället blev det hem inredning till vardagsrum och Claras rum. När julen dansar ut kommer en härlig ceris färg dansa in. Clara har fått ett sött litet bord och två söta stolar, hon är så mallig när hon får sitta och leka vid sitt bord. I vanliga fall är det pappan i huset som brukar fixa ihop möblerna, men nu behöver han ju vila, så mamman i huset fick rycka in. Ser riktigt koncentrerad ut :P

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som det bord och stolar Selma fick i julklapp! Hon är också supermallig och vill gärna sitta där istället när vi andra sitter vid köksbordet = ). Hoppas du klarar dig undan det Peter har.
Kram JOhanna och Selma

mormor Annika sa...

Klart man kan skruva ihop möbler , eller hur :)
Blir säkert jättebra med de nya möblerna i hennes rum .
Kramkram och kryapådig hälsningar till Peter förstås !

Maria och Sol sa...

Ja det är inte lätt att hålla reda på vilken dag det är! Blåsor i munnen låter smärtsammmt. Vi har haft en släng av magsjukan och lite förkylning.
Idag har vi haff fm fika gäster gutt att fördrivaa ett par timmar på det viset.
Gott nytt år på er!

Rantamor sa...

Klart du kan...tjejer idag är så duktiga.
Hos LillaC är det nog mamma som fixar det som ska byggas ihop eller installeras..=)

Den korven såg god ut, tur att Clara har sluppit sina blåsor, och pappa kryar nog på sig även om dom brukar vara lite kinkiga dom där papporna hihihi.

Ha en finfin nyårsvecka, här härjar också virus med våra storkroppar, värk å snuva..å atjoooo....

Anonym sa...

Cerise är en underbar färg. den kommer finnas i vårt nya hem också :)

Gott slut!
Kram från Malena

Lizette sa...

Jag vet att mamman på bilden klarar det galant ;) Usch inge vidare med blåsor nu när goda nyårsmaten vankar...
Vi kanske kan slänga ihop en liten fika snart med, är ledig lite nästa vecka. Sen drar jag igång och jobbar igen den 10:e ;)
Kramar

Elena sa...

Det här kommer bli snyggt:)