fredag, december 03, 2010

Vecka 25

Oj oj oj nu går det fort, bara 15 veckor kvar. Det jag som andra gången gravid kan säga är att tiden går så otroligt mycket fortrare denna gången. Förra gången hann jag sitta och läsa allt om hur det fungerar och vad som händer, det hinner jag absolut inte nu. Förra gången "boade" jag tidig och mycket, det hinner jag inte nu heller. Har förvisso gått igenom Claras bebiskläder och plockat ut det som passar både pojke och flicka, man vill ju kunna använda lite av det Clarisen har haft ;) Vi planerar att bygga om lite för att få två lagom stora barnrum, men det får bli efter nyår och kanske till och med till sommaren, får se vad tiden räcker till :) Trevlig fredagskväll till er alla!

I vecka 25 är bebisen ungefär 33cm från huvud till stjärt och väger omkring 800g.

4 kommentarer:

Lizette sa...

ja tiden går fort nu ;) nästan kanske så man vill stoppa den lite...
Kikade på gissningen om vad det kan bli, jag har ju glömt... Tror det blir en flicka till ;)

Anna S sa...

Ja tänk, snart är ni en familj på 4! Häftigt!

FIN du är, med leende och allt :)!!!

KRAM

Elena sa...

Visst går det mycket fortare med andra graviditeten än första, minst lika fort när de kommer ut. Tänk min lilla bebis är redan 4mån.. hinner inte med, vill stanna upp tiden lite:) Ja du är jätte fin på bilderna, ditt leende gör allt.PussPuss

Li sa...

Va fin du är =O)
och vilket fint smeknamn på Clara =O)
Bra med återanvändning också, och eftersom du tar så att bådadera kön kan ha antar jag att ni inte kollat vad det blir -hur kan man hålla sig undrar jag?! =O)