tisdag, november 22, 2011

Våran lille prins

Så kallar vi honom, om ni frågar storasyster Clara. Var lille goding har många namna. Det vi kallar honom främst nu är vilda babyn. Han är nämligen totalt sjövild, en riktig liten busunge är det vi har. Han kryper nu riktigt, men ska det gå fort sjunker han ner och kravlar sig fram som en liten mask. Då har han oftast tagit sikte på något han kanske inte får leka med :) Han sätter sig själv som om han inte gjort något annat i flera månader, trotts att han har kunnat det mer än ett par dagar. Inte nog med det så ställer han sig upp själv, finns det bara något att stödja sig mot så är han uppe på ett kick. Han vill helt klart mer än han kan. I två dagar nu har han jobbat hårt för att ställa sig upp utan stöd. Han har händerna och fötterna i golvet och rump stumpen rätt upp i vädret. Hur söt som helst. Dess värre är ju inte motgångar hans starka sida. Sura miner blir det när han inte får igenom sin vilja, vi har helt klart ett stycke humör plutt att handskas med. Men han är den godaste sorten av dem, för i nästa ögonblick flinar han upp sig och det riktigt lyser i ögonen på honom. När han ska äta är han lika busig så med. Nu gäller det inte bara att parera maten som pruttsprutas ur munnen, nu ska man även försöka pricka in maten snabbt mellan skakningarna. Hans nya grej är nämligen just det att skaka på huvudet och skratta. Han är så medveten om vad han gör, kanske beror på att vi alla skrattar åt honom. Det går liksom inte låta bli. Han är vår lille prins, vår lille prins bus :)
Visst lyser det bus i denne lille killen :)
Vi tog fram Claras gåvagn, men den fungerar bäst att köra omkring prinsen i. 6 Små bissingar finns i godinges mun, nu får man akta sig för den lille pirayan.
En vanlig syn när man sitter i soffan.
Tror nog allt att det finns någon som uppmuntrar lite bus här hemma :)

8 kommentarer:

Fröken M sa...

Riktiga Godingar !!
Hoppas ni haft en mysig dag ! KRAM

Anonym sa...

Vilken goding!! Och humör ska man ha, vad tråkigt det vore annars! :)

farmor och farfar sa...

Men så go han är!! Ni har verkligen en liten prins och en liten prinsessa..........
Goa ongar e va dom e
Ha de bra!!

jessica a sa...

Härligt! Vi njuter av lugnet än så länge. Vide kan varken röra sig eller vända på sig än och verkar inte ha några planer på att lära sig heller... men det kan vända fort :)
kram j.

Mormor Annika sa...

Jag har nog sett hur han far fram den vilde :)Nya erfarenheter blir det för er !

Anonym sa...

Va go han är!!! Rund och go och charmig <3 <3 <3

Kram från Mallan

Jannie sa...

Ljuvliga bilder!
Jädrar vad buset bara lyser ur ögonen!Gose-onge!

o du?ha ha ha Visst vännen.Det är jag som dessutom är för pedantisk för mitt eget bästa,går o ställer fram all bröte...Ínte Victor. ; )
Stor kram

Anonym sa...

Oj oj så mycket som hänt sen jag sist va inne här och läste. Så fina juldekorationer du gjort och så härliga bilder på barnen...

Hoppas blåsorna gick över fort på Clara och att Charlie slapp få det...

På dagis går det svinkoppor så jag håller tummarna att vi slipper få hit det....verkar inte så trevligt.

Wille och jag ska ha mys ikväll då mannen är hos grannen på pokerkväll. Så trevlig fredagskväll från Norra Hult!! Kram kram Anna o Wille