torsdag, november 24, 2011

Kärlek

Ni som känner mig i riktiga livet vet vilken sko älskare jag är, men å andra sidan vilken kvinna är inte det? En av mina bästa vänner vet precis hur sko galen jag är och idag fick jag en helt underbar present av henne. Enda från Australien har de åkt, ett par svarta classic ugg boots. Det är helt klart de skönaste skor som suttit på mina fötter, helt mjuka och ulliga. Tack bästa Anna jag kommer inte frysa om fötterna i vinter:)

6 kommentarer:

Anna sa...

Dom ar kanon fina!! Och jag ar valdigt glad att dom passade perfekt!!! Manga kramar

Fröken M sa...

godmorgon vännen !!
Vet du - jag tycker absolut du sska tävla lite då och då - blogg och fb tävlingar är faktiskt kanon och det är relativt lätt att vinna rikktigt fina saker ! Såeciellt nu inför julen när det kryllar av utlottningar i var och varannan blogg :)
Att jag skulle vinna jätte vinsten på kronfågeln var egentligen bara en bonus. Jag fick närmligen kycklingen av "spot & tell" för att testa den och blogga om resultatet. Receptet la jag på kronfågelns fb sida och vips så vann jag ;)
Jag ska ge mig ut på kransjakt i helgen för jag är nog tyvärr inte händig nog att göra en egen, men nu ska pyntet fram !! Kram !!

Mormor Annika sa...

Fina varma och mjuka kan jag tro :)
Nu ska det bara till ett par grader kallt och ett litet lager med snö och sol förstås ....istället för det här otäcka blåsten !

Carin sa...

De är fantastiska!!

Återigen tack för hjälpen led det fina gungfåret, underbart sött!!
Kram

Lina sa...

Så snygga!! :)

Elena sa...

Det låg inte ett par till mig oxå i det där paketet???? Kolla en gång till;) Super fina!!!