söndag, mars 08, 2009

Då ska vi se...

Börjar på framsidan: Här stod en massa barrbuskar och träd som skymde hela framsidan.
I mitten av detta buskage var det mesta dött och förmodligen har barnen hos den tidigare ägaren använt detta som någon form av skatt gömma skulle vi tro, där låg diverse grejer.



Nu börjas det. Humöret i topp och längtan efter att det ska bort. Det var mer än vi trodde, men med lite hjälp går allt lite bättre.



Idag ligger där bara lite stockar och små kvistar som ska bort imorgon. Det blir så mycket ljusare och igår natt märkte vi att det står en gatulyckta vid vår infart som vi aldrig har lagt märke till innan.



Då var det dags för projekt två, träd mellan hus och häck. Dessa träd står inte lämpligt alls, de är för nära huset, blåser det så kan man höra hur grenarna stryker mot väggen. Inte nog med det, de tar hela kvälls solen från baksidan och framför allt så blir det en massa massa löv på hösten.



Här hade vi hjälp av både pappa och bror, det går snabbt med två motorsågar. Träden strök verkligen förbi grannens häck. (det lät ju lite roligt) Ingen skada sked, men tro mig jag höll andan.



Nu är det inte mycket kvar av våra två jätte träd. Dock två grenar som står jätte dumt till. Pappa vill inte utmana ödet, så vi har hittat en firma som tar ned träd sektions vis från toppen och firar ned det i linor. Ska ringa dit imorgon och kolla om dom kan hjälpa oss. Det sista som är kvar ska bort i morgon, Peter kommer förmodligen vilja sova i en vecka efter detta för han har verkligen slitit som ett djur.



Vår gräs matta har tagit rätt mycket stryk denna helg det ser ut som en ända stor lervälling. Så nu vill vi ha sol och värme så att det torka lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

OJ! Snacka om skillnad. Ska bli spännande att se på riktigt på tisdag, även om det är på kvällen då. Och som ni har slitit... Vila nu Peter!

KRAM!

Anonym sa...

Ooo så bra det blev! Skönt med ett dagsverk va!!?

Känner man sig riktigt nyttig!

Kramet

Anonym sa...

Utamning till er på min blogg!

Kramet!