torsdag, mars 01, 2012

1 års sprutan

Idag var det dags för Charlie att blir stucken. Han fick en spruta i varje ben. Var det uppskattat? Nä inte det minsta. Första sprutan gick rätt bra, han blev ledsen när den var på väg ut. Han slutade gråta rätt kore efter men så fick han syn på sköterskan med sprutan i högsta hugg. Då vart han helt förtvivlad. Det gick inte över lika fort den andra gången och det räckte att sköterskan sneglade på honom så skrek han. Vi stannade kvar en liten stund extra så att inte han skulle lämna rummet gråtandes och innan vi gick kunde sköterskan till och med prata utan att Charlie brast ut i tårar.
Som plåster på "såren" åkte vi till farmor och fikade. Clara smaskade i sig två goda bullar och Charlie en hel banan. Lek blev det också såklart och farfar kom hem på lunch så honom fick vi också träffa lite.
Nu blir det en lugn eftermiddag och jag tror nog att vi ska gå ut och se om det kommit upp några blommor i trädgården.

Charlie som alltid är hungrig var väldigt nyfiken på farfars lunchlåda

Clara tycker det är spännande med farmors Ipad, men bäst av allt är ändå att läsa bamse.


6 kommentarer:

Farmor och farfar sa...

Helt underbara barnbarn!!!
Ses imorgon igen

Fröken M sa...

Åh, jag hoppas att Charlie slipper bli dålig av sprutorna nu !
Haha... jag fick en ipad av C för typ ett år sedan, men den har Viggo lagt beslag på här. Han sitter i soffan och spelar angry birds, och gud förbjude den som försöker ta paddan ifrån honom. Då får man hör ett bestämt - "Nej - viggos" ?!
Skitunge ;)
Kram

Mia systeryster sa...

Stackars lilla gubben, vad förtvivlad han måste ha varit. Han förstår ju inte varför någon sticker honom. Skönt att barn är såna som blir glada snabbt!
Han var duktig!
Kram

Anonym sa...

Sprutor är inte kul! Usch!
Men här i Linköping tar de åtminstone båda sprutorna samtidigt! De är alltid två sköterskor som tar varsin spruta samtidigt och Juno har iaf inte hunnot bli rädd eller ledsen nån gång! DET uppskattas, speciellt av mig. :)

Anonym sa...

Godingar! Alla fyra ;)

Tänker på er idag!
Kram från Mallan

Mormor Annika sa...

Stackars lille Charlie , inge roligt med spruta !