torsdag, januari 21, 2010

Tänder???

Idag vaknade Clara vid halv 5, med 39,1 i feber. Ingen snorig näsa, lite halv kinkig men inte mer än så. Hon var vaken en stund och somnade sen om. När hon vaknade vid 9 tog jag febern på henne igen och då var den nere på 37,3 och har legat där hela dagen utan alvedon. Nu ikväll hade den stigit igen, fortfarande inte direkt nedsatt. För några dagar sedan tyckte jag att jag kände en tand i överkäken men när jag känner idag så känns inget. Hon har varit jätte hård i magen nu är hon allt annat än hård. Frågan är kan det gå så här fort med tänderna, är ju inte alls längesedan hon fick sina två första?

Nog om tänder, varje dag slipper jag en sak och det är jag väldigt glad över. Ni som har barn vet hur mycket som trillar från bordet. Ibland avsiktligt och ibland bara händer det, det kladdas och geggas. Då är det super att ha två dammsugare under bordet. Jag lovar det är inget som ligger kvar, helt underbart. Så här ser det ut under bordet jämt och ständigt. Clara har till och med kommit på att om man blir kladdig om handen finns det någon där under som villigt fixar det. Så det gäller att ha servetterna redo ;)


5 kommentarer:

Anna & Wille sa...

Visst är det smidigt med levande dammsugare....:) Har ju två själv som mer än gärna fixar allt som hamnar på golvet.... Hoppas hon piggnar till och att det "bara" är lite tänder på gång.

Anna sa...

Ha en underbar dag sotnosar!!! Vill ni komma hit och hjalpa till och packa?
Kram kram

Anna sa...

Ha en underbar dag sotnosar!!! Vill ni komma hit och hjalpa till och packa?
Kram kram

farmor sa...

Ja men det är ju underbart, två små riddare som ligger på pass under bordet! Och jag vet ju hur nöjda dessa damer är.......
Trevlig helg på er, vi kanske ses, vi dyker nog upp med en stol....
Kram på er alla fem

Anna Söderberg sa...

Haha vilka smidiga "damm"sugare!!
Våra katter är lite mer kräsna :)

Trevlig helg!!

Kram