fredag, maj 11, 2012

Blåsigt

Idag är det verkligen kura upp i soffan väder, här blåser på alla håll och kanter. För mig har det varit arbetsdag och för oss inom barnomsorgen finns det ju inget dåligt väder så frisk luft har inte varit en brist vara. Peter och barnen höll sig där emot inne tills jag kom hem. Så fort jag kom hem ville Clara gå ut, hon är ett riktigt utebarn så det var bara på med kläderna ch ut igen. Tog inte lång stund, så kom grabbarna ut med. Charlie står nämligen och visar med både röst och rörelse att han minsann också är ett utebarn :) En varm kopp te ute i trädgården, gugning och lek i sandlådan och vipps så var det dags att fixa kvällsmat och göra barnen färdiga för nattning. Det var bitar från vår dag. 

Just för tillfället är jag jättedålig på att blogga och på att besöka er andra (Skärpning på mig). Är verkligen glad och tacksam att ni trotts dålig uppdatering går in här och lämnar en kommentar, det gör att lusten att ta tag i bloggen ökar. Så tack alla ni söta goa som tar er tid läsa det lilla som skrivs. Utan ER hade det med all säkerhet blivit ännu mindre bloggat.

Efter en stund ute, är det skönt att mysa i soffan 

5 kommentarer:

Li sa...

Ja mycket ute är nog bra,men visst är det skönt att få komma in igen oxå:-)
Oj vad det blåste,det syntes verkligen på ditt hår när ni var i sandlådan:-)
Såg verkligen hel skönt ut när era små krupit upp tillsammans:-)
Ha en fin helg och tack sj för dina kommentarer!:-D

jessica, mamma i Familjen vanlig sa...

Skönt att ni ändå verkar ha hunnit vara ute när det inte regnade som värst, själv gick jag till affären med vagn o hund just vid den tiden. Vad gör man när bilen inte är hemma?
Ha en bra helg,
kram j.

farmor sa...

Godmorgon , nu ses vi snart för en härlig dag!!!
Längtar
Farmor och farfar

Mormor Annika sa...

Riktigt innemysarväder när det regnar o blåser :)

Fröken M sa...

Soffmys är oslagbart !!
Här har V feber igen så vi har en lugn innedag. 2 nya filmer är inhandlade och det äts popcorn för fullt. En rätt mysig lördag trots allt med andra ord :)
kram