torsdag, oktober 02, 2008

Katt jakt

Igår när Hilton hade varit här en stund, tycket jag lite synd om honom. Jag hade stängt in honom i vårt "hund rum", så att han skulle få vänja sig lite vid alla ljud och dofter. Jag tyckte att han skulle få komma upp och vara med oss andra, så jag öppnade dörren och gick och satte mig i soffan. Han kom inte så jag hämtade honom. Som ett sträck längs golvet sprang han upp och la sig under en byrå. Han fick ligga där och spana på allt.

Men idag på morgonen var han inte kvar där, jag letade överallt men hittade ingen katt. Hade inte så mycket tid heller så till slut fick jag åka till jobbet utan upphittad katt. Sökandet fortsatte när Peter vaknade några timmar senare, inte lyckades han hitta någon katt heller. När jag kom hem var det bara att fortsätta leta, så många gömställen kan det ju inte finnas tycker man. Efter en stunds letande hittade jag honom på det mest konstiga stället. Bakom våran torktumlare, så det var bara att dra ut den (ni som varit hemma hos oss vet att torktumlaren står under en bänk). Snacka om att kissen var kelig och hungrig. Men nu börjar han nog känna sig hemma, ligger mest och gottar sig i en fåtölj. Han har fått fjäsk mat av mig sheba kattmat, verkade som att det var riktigt gott.





Måste ju även visa vad jag gosade med hemma hos mamma och pappa igår



Det här är lilla Khira hon är 2,5 vecka gammal och len som sammet. En av pekingeserna, Lea har fått fyra super söta valpar. En hane och tre tikar.

Inga kommentarer: