tisdag, oktober 21, 2008

Det regnar...

... M Y C K E T ute. Nästan lite filmiskt ibland. Går man ut på framsidan och ställer sig under platstaket där så blir man nästan döv, det är ett rejält tryck i skurarna alltså. Då är det kul med Viasat... inte. När det regnar mycket eller blåser mycket så kan vi inte titta på tv vettigt, det blir sköna färgspel på tv:n, nästan lite som det dimmiga 70-talet *host* Har man ju hört om. Och så hackar ljudet, såpass illa ibland så hundarna blir oroliga.
Jag har beställt en ny box som kommer imorgon och jag hoppas att en liten del i problemet ligger i boxen i alla fall, i och med att den är 1700 frys-ihjäl.

Det är ju annars väldigt roligt med hösten... eller hur? Alla trädkramare som säger med en sån där härlig bollibompa röst "Men ååååååååh det är ju så underbart med hösten! Alla färger! Ljuset som blir! Jätte vackert"

Jojo, när till och med Moder-jord drar in sina färger in i trädstammen för skitvädrets skull, det regnar inte ner längre nä nä nä, på hösten så ska vi regna i SIDLED serru! Woilá sa vädergudarna, försök undervika detta! Och "Ljuset som blir" Vadå? Sen när blev dödsgrått en färg?

...

Nä, allvarligt nu, Det är faktiskt lite jobbigt med vädret, man blir rätt trött osv. Men det är samtidigt ett giltigt skäl att, sätta sig i soffan, kolla på en bra film eller två och bara mysa... för gott sällskap - det har jag alltid.

*-*-*-*-*-*

Chelsea - Roma ikväll... Chelsea vinner, givetvis. Efter övertygande 0-5 borta mot Boro med ett helt sjukhus fullt av annars ordinarie spelare, så kör vi över dom stackars benrakande, fåfänga fjollorna från Rom. 3-0 blir det. Minst.
Lampard gör 1-0, passar fram till Deco´s 3-0, och där emellan gör gubben i lådan Kalou 2-0 på pass av Beletti, snubben som inte ens är Ordinarie men spelar som en gud ändå.

.... Aaahh... skönt att få prata lite fotboll mer er också. Ta hand om er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller med dig om hösten. Vackra färger... Kolla på ett vykort då för ute är det ju bara grått. Usch ja men snart får vi tända ljus och mysa i december.

Kram på er! Jag ska hålla en tumme för Chelsea :-)