lördag, augusti 14, 2010

Det är Lördag idag...

Det måste väll ändå vara bästa dagen på hela veckan? Just nu i vårt hem ligger Clara och Chelsea och sover, Peter är på jobbet och jag funderar starkt på att lägga mig i soffan och vila mina ögon lite, man får ju passa på när gullungen sover ;)
Igår var vi på en liten utflykt, bland annat var vi i en hembygdspark där deras kommuns hantverkare hade en liten bod de sålde sina hantverk i. Där hittade vi mössa och halsduk av märket kotten ,halsduken passade även perfekt som scarf/sjalett. Clara har tidigare haft en mössa i rosa och brunt, denna gången blev det rosa och rött istället. Peter beställde en mössa i svart och brunt, vi får väll se om jag beställer en med. Clara och Peter shoppade även skor, hör och häpna jag shoppade inget valls igår, det var en sån där velig dag då man inte hittar något. Hoppas ni får en toppen lördag det har vi tänkt att ha. Kram!

6 kommentarer:

Anna sa...

Goe familjen!!! Happy Saturday!!
Puss&kram

farmor och farfar sa...

Du, lilla goa kotten!!
En skönhet klär i allt!!
Ha en trevlig fortsättning på helgen!

Elena sa...

Jätte fina.. Det kan ju Isa ha sen me...;) Pussa

Anonym sa...

Åh så fin hon blev....älskar Kotten mössorna, ska snart beställa en ny i grönt/blått till Willes som matchar hans gröna höstjacka.

Har en själv också och dom är supersköna....

Ha det så bra Kram Anna o Wille

mormor Annika sa...

O så fin hon är i sin nya mössa !
Hon kommer nog att jobba med mormor i Byarum fler gånger , där finns ju så många saker att titta på o peka på o säga " ä dä ? "

Berit G sa...

Vilken fin flicka ni har och dessutom fina kotten mössor. Tycker du kottenetiketten skall sitta högre upp på snibben
Hälsn Berit i Byarum