lördag, maj 22, 2010

Vad har hänt sen sist....

Här rullar det på som bara den ska ni veta, potatisen har ej kommit upp än men vi tackar för allt stöd :) Däremot har sallad av olika slag, persilja, dill, och gräslök kommit upp. Så härligt det kommer bli med hemma odlade grönsaker.
I förrgår blev lilla gumman "sjuk" Vet inte om vi ska tippa på tredagarsfeber, förkylning eller tänder. Hon har nämligen nu mera fem och en halv tänder i sin lilla mun, snorig är hon och hes som bara den och lös i magen. Ja, det kanske är en blandad kompott av allt.
Igår var vi hos mamma och pappa, vi hjälpte dem att sätta upp ett växthus. Så nu hoppas vi på gurka och paprika i stora mängder. Känns så skönt att kunna ge Clara det man själv har odlat utan besprutning.
Idag har vi haft fullt upp, Peter har jobbat under förmiddagen. Medan han gjorde det målade jag och Clara, Eller Clara satt i vagnen och hejade på mig. Nu är vårt hus i tre olika färger kanske inte så tjusigt men vi jobbar på att byta ut blått mot svart. Det blir en otrolig skillnad, och jag blir riktigt nöjd. Inte nog med det när maken kom hem, klippte han gräset och tvättade altan golvet med högtrycken, satte upp en grind som svärfar ordnat (Tack svärfar) Jag har planterat lite blommor och nu ikväll har vi grillat. En härlig dag med andra ord och jag kommer att sova otroligt gott inatt.
Trevlig helg från vår lilla sjukling och oss så klart :)

5 kommentarer:

mormor Annika sa...

Vad ni jobbar o står i :)
Syns att Clara har lite febriga ögon hoppas det snart är helt bra !

farmor sa...

Åh vilken mysig bild, med solhatt och napp, den lilla handen.......
Så go hon är denna lilla onge!

Anonym sa...

Så duktiga ni är...är så skönt att krypa ner i sängen efter man jobbat och fixat i trädgården. Hon ser inte så pigg ut den lilla godingen, så vi hoppas hon piggnar till snart igen. Kram kram Anna o Wille

Anonym sa...

Lilla Clara, hoppas du blir frisk nu!!!

Kram från faster

Anna sa...

Vad duktiga nu ar!!!
Fina bilder pa lilla Clarisen! Hoppas att hon krya pa sig snabbt snabbt!