söndag, april 17, 2011

Sol!!!

Det hoppades vi på igår, men så blev det inte. Promenad blev det i alla fall och på vägen hem gick vi förbi affären för att köpa lite smått och gott. Bland annat kom det med påskfjädrar och ägg hem. I kyla och blåst pyntade Clara vårt träd, kanske inte är så tjusigt och det finns säkert någon som stör sig på det. Clara hon tycket det är så fint och tittar på det och säger "gulligt" och det är ändå det viktigaste att hon tycker att det är fint och roligt.
Nu hoppas vi på sol idag istället. Vi har precis haft besök av faster Mallan och farbror Jocke som hade gott fika och paket med sig. Om en liten stund blir det promenad, sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Vem vet det kanske blir grill ikväll istället. Hoppas solen lyser hos er.

6 kommentarer:

Rantamor sa...

Klart att Claras träd är snyggt...skulle någon säga annat fattar dom ju ingenting.
Ja tycker att det är jättegulligt.

Hoppas att ni fick sol idag.

Kram på er.

Farmor sa...

Jättefint träd, och på tal om gulligt, jag vet någon som är otrolig gullig!!

Li sa...

Jag tycker trädet är jättefint och hoppas verkligen ingen stör sig på det! Det borde väcka leenden istället och en härliga känsla av påsk! =O)
Här skiner solen, men jag är himla later och har bosatt mig i soffan med nerdragna persienner...
Hoppas ni kan grilla ikväll och att ni har en skön söndag!
=O)

mormor Annika sa...

Så fint det blev !

Sandra sa...

Jättefint ju! Det kan väl ingen störa sig på! Iså fall stör de sig nog även på om du kommer ut ur huset med fel färg på din jacka! Eller vad som helst annat.. :)

Elena sa...

Blev ju snyggt det där..:) Hon kan den där Clara!!;) PussPuss