onsdag, juni 02, 2010

Sommar!!!

Äntligen är den här (får vi hoppas) Idag har det varit sommar, vi har varit ute hela dagen och det har varit så skönt. Ute i solen just nu är det 41 grader, har ingen termometer i skuggan så jag vet inte hur varmt det är där. Började dagen med en promenad och att tvätta, tycker det är så skönt när man kan torka sin tvätt ute. Vid 11 kom Anna och Wille, Clara låg och sov så vi fikade lite ute på altanen och när hon vaknade blev hon super glad att Wille var här. De satte igång att leka direkt, efter en stund tog vi en promenad bort till lekplatsen för att gunga och leka i sanden, Clara vill dock äta sanden mer än att leka med den. Elena och Moa mötte upp oss i lekparken för lite bus och lek. En toppen dag kan man säga att vi har haft :) Vad har ni andra hittat på denna härliga dag?

8 kommentarer:

Therese sa...

fina brudar med solglasögon!

Farmor sa...

Herregud vilken fotograf!!!
Du är jätteduktig på att få fina bilder!
Sista kortet favvo!
Kram

Anonym sa...

Hör du, du, svärdotera, du är ju rent av ena redi hejare på att ta sånnadära fotografier!

Svärfar

Lizette sa...

ja en helt underbar dag kan man säga o det ska ju fortsätta vad jag har förstått ;) Idag har jag tagit mina första jobbtimmar sen den 24 mars, kändes helt ok, men lite tungt nu ikväll =(
En massa kramar

mormor Annika sa...

Vilka coola tjejer :)

Sarah sa...

Vilka super härliga bilder! :D

Elena sa...

Jaa, det har verkligen varit en underbar dag. Tack så jätte mycket för den goda maten..:) Du är verkligen duktig på att ta fina kort.
pussar

Anna sa...

Helt fantastiska kort!!!! kram kram