onsdag, juni 30, 2010

Inget bad idag

Nä, idag blev det inget badväder. Vi har 20 grader men ingen sol, så nått vidare bad sugna är vi inte. Vi har fixat lite här hemma, varit på återvinningen och slängt lite skräp. Kan inte fatta hur fort man samlar på sig, det är väll så när det finns plats och inte behöver ta det på en gång. Clara visade framsteg idag vid lunchen, hon drack själv ur en vanlig mugg och åt själv med skeden, ialla fall klarade hon nog fem skedar med mat på och kanske tio utan mat, det tycker jag är duktigt när man knappt är 13 månader. Nu Clara ligger och sover middag och när hon vaknar kommer Moa och Elena på lite fika.
Clara gungande på sin födelsedags present från mormor och morfar iklädd sin present från farmor och farfar. Hon är en riktig tjej tjej, hon är så glad i kläder hon tittar riktigt vad hon har på sig och ser riktigt mallig ut när hon får på sig nått hon gillar. På förmiddagen idag hade hon på sig en klänning som hon inspekterade volangen på och bredde ut den över sina fötter runt om sig på golvet, hur gulligt som som helst. Gungstolen är riktigt rolig hon gungar på som bara den och ser ut som en solstråle så fort hon får sitta där.

4 kommentarer:

Martina sa...

Det är härligt att bli riktigt nöjd när man testar något nytt och rekommenderar det verkligen, billigt och jättebra.

Härligt med semester, hoppas på många fina somriga och soliga dagar.

mormor Annika sa...

Tjusig stil hon har med fötterna i kors :)

Anonym sa...

Nej idag har det verkligen inte varit badväder....men faktiskt riktigt skönt med en liten mellandag....verkar ju som värmen ska komma tillbaka redan till helgen. Här hemma va det en febrig kille som slocknade för en stund sedan. Hoppas det går över fort...inte kul och ha feber om det blir för varmt. Kram kram Anna o Wille

Anonym sa...

Hi hi känner igen det där med en klädgalen dotter. Tänk att de kan få upp intresset så tidigt. Hon ska alltid springa och visa Ola vad hon har fått på sig och idag dissade hon skorna jag plockat fram och gick istället och hämtade ett annat par = ). Ha en trevlig semester!
Kram Johanna