söndag, juni 28, 2009

Det är varmt ute...

... och man vill int... förlåt, vill inte vara inne. Med en massa fönster öppna osv så har vi ändå runt 27-28 grader inne, både mamma, pappa, hundar och Clara är utomhus mesta delen numera och det är ju dock trevligt i allt detta :) Man får också anpassa tid för klippning av gräs osv, aldrig varit med om det förrut. Igår fick jag avrbryta och ta sista delen i morse.

Vårat liv fortgår annars som det gjort sedan den 3:e, vi njuter av Clara samt vädret. Tar kvällspromenader när det svalnat lite, äter gott osv. Aldrig mått så här bra i hela mitt liv :)

Idag hade vi besök av Markus, Johanna och lille Viktor, det fick bli en kycklingsallad á la Elisabeth med ny grillad kycklig á la Jag. Gott blev det i alla fall :)
Förresten, jag har sagt upp vårat bredband från världens sämsta bredbands leverantör - Bredbandsbolaget och vårat internet upphör att fungera den sista Juni, men vi ska ha ny leverantör då så det ska bara vara att byta modem och login uppgifter så ... det ska vara så.
Sen om det nu blir så eller inte det vet ingen, inget nytt modem i handen än. Så vi kan vara "borta" en stund om det skulle kivas lite.

Ha det bra alla

7 kommentarer:

Malena sa...

Skönt att höra att ni mår bra och har det bra! Vi också!

Kram!

Johanna sa...

Gooottt... mmm... Positiva tankar! ska ska ska :D

Kram

Lizette sa...

Men Peter har du fått igång den nya gräsklipparen igen, hehe..Men nu hoppas jag du inte klipper i onödan i denna hettan =P
Jag hoppas att allting annat är bra med er i lilla söta huset. Här är det bara bra, har firat svärfar 50 år i helgen. Väldigt trevligt.
Kramar...

Anna sa...

Tack for fina kommentaren! Ja bara njut och njut och njut av det goda och underbara ni har tilsammans!

Kram kram

Anna Söderberg sa...

Visst är det varmt och härligt :)
OM man får klaga så är det lite för varmt när det är dags att sova... Men... jag älskar solen :)

Hoppas bredbandsbytet går bra!
Vi har BBB idag och hos oss funkar det prima...

Kram på er

Sue sa...

Jag njuter med er!!!!!! Härligt att höra er säga att ni aldrig mått så här bra!!!! Värmer!

sen är det ju så att jag skulle gärna vilja se det lilla livet! Vi sticker ju till Spanien nästa måndag men om ni är hemma i heögen hade jag kanske kunnat stjäla en kopp kaffe? + dottern oxå givetvis!

Puss

tröinge sa...

Låter som om ni har det gott...och hott!
Hörde av Asta att Peter fått jobb, grattis!
Ha en härlig sommar, we will!!
kram