fredag, november 30, 2012

Tiden är inne

Jag har länge funderat över att lösenords skydda vår blogg. Nånstans trodde jag nog aldrig att jag skulle göra det. Men nu när barnen blir större, känner jag att jag måste tänka på ett annat sätt. Clara och Charlie  har alltid varit med i bloggen och kommer alltid vara det. Men nu börjar Clara fråga frågor om hur det fungerar och vem det är som ser henne på sin dator. Det är inte helt enkelt att förklara för en treåring att typ hela världen kan se dig, när världen i hennes ögon är vår stad och dom vi känner. Mycket handlar också om att jag inte längre är med mina barn 24 timmar om dygnet, och kan inte alltid vara där och förklara om någon skulle komma fram och prata med dom om bloggen. Vilket gör att jag sätter mina barn i en situation som jag och min man inte är överens med.
En annan sak är det här med besökandet, statistiken säger en siffra som förvånar mig. Jag har länge insett att jag inte vet hälften av vilka det är som är här och följer oss i vår lilla vardag. Konstigt nog kommer de flesta besökanden från just staden vi bor i. Den här bloggen ÄR det jag väljer att dela med mig av, det är inte mina och familjens innersta hemligheter. Det är inte så mycket en blogg utan mer en dagbok som jag vill att familjen ska kunna se tillbaka till. Jag känner att jag vill ha mer kontroll, jag vill veta vem som är här,oavsett kommentarer eller ej. Jag vill såklart att många av er ska få fortsätta följa mig och min familj och är det så att du vill fortsätta så mailar du mig på haradso@gmail.com så får du uppgifterna om hur och när och var ;) Jag hoppas att ni förstår varför vi väljer att göra såhär.

5 kommentarer:

Frida sa...

Förstår dig!
Kommer sakna blogggen.. Kommernog o maila och hoppas jag får fortsätta följa er! Kram

farmor Ewa sa...

Tycker att det är ett mycket klokt beslut!!
Hoppas di dag var bra igår??
Kram

Mormor Annika sa...

Blir bra det ....

Tessan sa...

jag kan inte kommentera på den nya bloggen.

Sandra Hardeljung sa...

Hej

Kusin Jims sambo vid tangenterna :-) Jag läser gärna vidare på er nya blogg om jag får? Du har mig ju på facebook om jag får äran att följa med er.

Mvh Sandra