lördag, november 10, 2012

Gokväll

Sitter här i soffan efter en lugn och skön lördag, man kan säga att jag har haft ytterligare en sås dag ;) Kanske inte hela dagen men större del av den. Det har varit en riktigt mysig dag med familjen.
Idag blev Charlie 20 månader, så svår att förstå. Nått som är ännu svårare att förstå så här när man blickar tillbaka är att när Clara var 20 månader var jag höggravid och skulle ha en bebis inom typ tre veckor. Hon kändes där och då så stor och han känns nu så liten. Tänk så olika barn kan vara, även om de är stöpta i samma form ;) Han får gärna fortsätta att kännas liten för min del, även om det inte är så. Han kommer nog alltid få vara min lilla bebis :) Nog om det nu, nu fortsätter kvällen här hemma med film. Vi provar just nu netflix fungerar typ som spotify fast med film. Ikväll blir det Righteous kill med både De Niro och Pacino, känns som att det inte kan bli annat än bra. Nån som har sett den? Vi har missat den enda tills nu ;)
Trevlig fortsatt kväll på er!
Nu

Mycket har hänt på 20 månader vår älskade lillprins har blivit vår stora lillprins, Älskad mer och mer för var dag .

3 kommentarer:

farmor Ewa sa...

Vad kan man säga...... såna godingar, tänk vad tiden går!

Mormor Annika sa...

De är så goa de där två :)

Elin sa...

Så fina så fina :) Men man ser ju att Clara inte var så stor på översta bilden, men jämför man med nyfödda brorsan så var hon såklart jättegammal ;) Kul att jämföra bilder iallafall, man ser att tiden går fort! kram och hoppas ni har en bra helg!