torsdag, november 01, 2012

Lediga dagen

Så var den efterlängtade mysdagen här. Idag har jag nämligen varit hemma med barnen en liten semesterdag såhär mitt i höstlovet. Charlie är feberfri idag sov okej på natten men vaknade redan vid fem och ville inte somna om. Så dagen började tidigt här hos oss. Myskläder på för att börja en lugn och skön mysdag, Barnen har bestämt vad vi ska göra och äta under dagen, vart barn på sitt sätt. Clara beställde köttbullar till lunch, hon har pysslat i pysselböcker större delen av dagen. Charlie har haft många aktiviteter för sig. Allt från att köra bilar, dammsuga med hand dammsugaren till att bara ligga och mysa med mamma på soffan. Efter lunch skulle jag iväg till sjukhuset för att få min fot undersökt, fick nämligen en tung säng på den för några veckor sen och det blir liksom inte riktigt bra. Medan jag var hos docktorn kom farmor hit och tog hand om barnen. Inga brutna ben i foten "bara" öm i några senor, kommer nog fortsätta ha ont i en månad till enligt farbror doktorn.
Pics från vår mys frukost idag 
Som jag skrev för någon dag sen, så fort kameran kommer fram så ska det busas 
och lillbusen tycker hon är så rolig (note to self klippa Charlie)
och är inte sen på att testa han med, mycket nöjd med att han också kan 
Frukost teet drack jag ur min nya mugg, Swedish grace från rörstrands. Vi har en tid nu funderat på att byta ut vårt "vardags" porslin. Och jag som är typ galen i porslin och inte bara en komplett matservis är ju inte sen på att välja och gotta mig i allt vackert porslin som finns (man kan väl inte ha för många serviser ;)). Nu hade jag den turen att Peter körde förbi ett iittala outlet häromdagen och beställde hem en mugg i ljus rosa. Måste ju känna in om det är rätt färg och så innan man bestämmer sig, Har stått emellan hel vitt och denna rosa. Lite osäker än men det lutar mest åt rosa, men är lite rädd att jag kommer tröttna på det, Ja det tå att tänkas på. Vad tycker ni vitt eller rosa?

5 kommentarer:

Lizette sa...

Vitt tror jag på, kommer hålla i längden, men visst lite färg är aldrig fel ;-)

Rantamor sa...

Härlig moronmys ni hade.
Har haft lille John Vilde och hans pappa här några dagar så det har varit en del bus å mys här med.
Sonen ska ju vara pappaledig i fem månader med den lilla, och sen i mars blir John Vilde storebror om allt går bra....kul,kul...
Jonhn`s mamma jobbar på Iittala outlet som butikschef, så du kan ju tänka att det blir en del dyra besök hos henne när vi är nedöver.

Jag skulle nog satsa på det vita porslinet...

Tjingelingen.

Elena sa...

Vilken mysig dag ni har haft!! Jag skulle nog valt rosa, tyckte det såg fint ut..:))) pusss

Anonym sa...

Rosa OCH vitt!

/Mallan

Mormor Annika sa...

Fina vilket som , bara köp ;)