måndag, juli 25, 2011

Semester

Här blir inte mycket bloggat så här mitt i semestern, även om inte vädret är det bästa så har vi en hel del för oss och har där av inte någon direkt tid att blogga. Märker att det är inte så många som besöker bloggen just nu och det kanske också har med semestern att göra. Dagarna går fort och vi befinner oss mitt i semestern nu, de soliga dagarna är väldigt få och då får man hitta på annat härom dagen var vi på ett lekland tillsammans med familjen S/B regnar det kan man ju hitta på saker ute.

Kvällarna är det mycket grillning för vår del, vi är en grillande familj och gillar det väldigt mycket. Speciellt om den äts med goda vänner :) har hunnit med en del sådana kvällar och det är så mysigt.
Här har flyttat in en liten sockerbagare som är söt som socker ska ni veta :) Tack Lizette och Magnus, hon bara älskar kittet. Nu fortsätter vi semestern som fortfarande har en massa gosaker att bjuda på, ska försöka hålla er uppdaterade.

3 kommentarer:

Mormor Annika sa...

Såna rara barn , riktiga sötnosar alla fyra :)

Elena sa...

Ja, där hade de fullt upp!!!:) Ibland så är det skönt med dåligt väder för då kan man ju göra sådana här saker!!!!<3 Fina bilder.<3

Li sa...

semestertider är svåra tider- för oss som följer och själva bloggar, men då har man massa mys att skriva om till hösten kanske? ;)
Verkar som du och din familj hinner och hunnit med en massa HÄRLIGA äventyr redan=)
Fina bilder och roligt att läsa, som alltid =)